Nincs olyan ember, aki ne ismerné ezt a nevet. Elvis Presley hatalmas legenda, így az unokájának lenni már önmagában hírnévvel és ismertséggel jár. Riley Keough azonban saját magának éppúgy köszönheti a népszerűséget, ráadásul nem csupán színészi játéka teszi különlegessé, stílusa egyaránt lehengerlő és egyedi.

hirdetés

Elvis Presley unokája már igencsak fiatalon modellkedni kezdett, így a divathoz való kötődése kicsit sem véletlen. Olyan ismert márkák dolgoztak vele már gyermekként, mint a Dior vagy a Dolce & Gabbana. Riley Keough hamar a Vogue címlapján találta magát. A 32 éves színésznő azóta sem hagyott fel a modellkedéssel, így számos divatmagazinban és borítón visszaköszön bájos tekintete.

 

Édesanyja Lisa Marie Presley – aki Elvis Presley és Priscilla Presley lánya -, így a család minden tagja hihetetlenül ismert. Bár sokak számára inkább teher egy ilyen háttér, a gyönyörű Riley karrierjét elnézve ő megtalálta a pozitív hozadékát ennek, és inkább a javára fordította.

 

Szépsége nem kérdéses, fantasztikus géneket örökölt minden szempontból. Modellként gyakran vállal fotózásokat, a legismertebb luxusdivatházak dolgoznak vele. Riley Keough igéző tekintetével hihetetlen mértékben képes érzelmeket átadni a fotókon, miközben az összhatás cseppet sem erőltetett és mesterkélt. Neki nem kell húsz kiló smink ahhoz, hogy valóban gyönyörű legyen.

 

Riley Keough stílusa egyedi és utánozhatatlan

Riley Keough nem csak szépségével, stílusával éppúgy kitűnik. Rendkívül egyedien öltözik, rendszerint lenyűgöző kreációkban libben a fotósok elé a vörös szőnyegen. Fantasztikusan vegyíti a klasszikus, régi stílusokat a modern, minimalista irányvonallal.

 

Nem fél a színektől és a mintáktól, bátran kombinálja a legmerészebb verziókat is. Miközben a legtöbb általa viselt ruha bevállalós, vagány vonalon mozog, a szabás mindig egyszerű, nőies és visszafogott.

Mindig tudja, mi az elég, nem viszi túlzásba a magamutogatást, miközben a mélyen dekoltált ruhákért egyszerűen rajong. Tudja, hol a határ, nem esik át a ló túloldalára, ha ruhaválasztásról van szó. Rajta még az össze nem illő darabok is fantasztikusan mutatnak, egyedi stílusa lehengerlő és varázslatos.

Kiemelt kép: Emma McIntyre/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés