Ezek voltak a legszebb estélyi ruhák az évben, melyek mesebeli hangulatot teremtettek a vörös szőnyegen. Idén a csillogás és a sellőfazon került előtérbe a sztárok ruhatárában.

hirdetés

A legszebb estélyi ruhák 2023-ban

A különböző díjátadó ünnepségek, gálák és filmbemutatók mindig izgalmas divatpillanatokat teremtenek. A hírességek ilyenkor nem finomkodnak a ruhaválasztással, a legtöbben megvillantják hercegnős énjüket és gyönyörű estélyibe bújnak. A csodás ruhaválasztás általában nem csupán az ismert hölgyek érdeme, többségüket neves stylistok segítik a tökéletes döntés meghozatalában. Természetesen ez semmit sem von le az érdemből, hiszen a kiválasztott darabok általában a sztárok ízléséhez igazodnak.

A hírességek közül sokan csak a színpadon vagy a filmvásznon mutatkoznak meg rendszeresen a nyilvánosság előtt, esetleg elcsíphető egy-egy lesifotó róluk, amelyen szimpla hétköznapi öltözékben láthatóak, vagy a közösségi médiában szerepelnek. A nagyestélyis, impozáns események arra is jók, hogy más oldalukat mutasság meg, és teret engedjenek elegáns ízlésüknek. Valljuk be, sok nő álma, hogy legalább egyszer az élete során felvehesse a legszebb estélyi ruhát. A sztároknak az év során több lehetőségük is van az ünnepélyes kreációk viselésére, ugyanis a legtöbben számos vörös szőnyeges eseményen vesznek részt, ahol a dresszkód általában megköveteli a mesébe illő estélyi öltözékeket.

Nem egyszerű toplistát készíteni az év leggyönyörűbb darabjaiból, azonban mi idén is megpróbáltuk összegyűjteni a legkülönlegesebb, legemlékezetesebb estélyi ruhákat. A galériában mutatjuk, melyek voltak a mi kedvenceink.

 

A divatrajongók számára minden vörös szőnyeges esemény kicsit a divatról is szól. A hírességek ezt pontosan tudják, s a díjak begyűjtése mellett igyekeznek néhány bókot is bezsebelni az est folyamán. A haute couture ruhacsodák mindenkit ámulatba ejtenek, fazontól, színtől és mintázattól függetlenül.

Vannak, akik a hercegnős, terebélyes, látványos darabokat részesítik előnyben. Úgy vannak vele, hogy ha már lúd, akkor legyen kövér. Idén azonban inkább a sellőfazonú, lágy esésű estélyik vitték a prímet a vörös szőnyegen. A divat határozottan felkapta a klasszikus vonalvezetésű kreációkat.

A vörös szőnyegen semmi nem lehet túlzó vagy sok, ezt pedig tökéletesen alátámasztja az a tény, hogy rengetegen választottak feltűnően csillogó darabot idén. Flitterek, strasszok és csillámos anyagok díszítették a csodás estélyiket. A csillogó holmikat az utcai divat éppúgy befogadta, nem meglepő hát, hogy a rangos eseményeken is zömével ragyogó kreációkban jelentek meg a hírességek.

Ha egyetlen ruhát kellene választanunk, valószínűleg nem tudnánk megszavazni, hogy melyik volt a 2023-as év legszebb estélyi darabja. A repertoár változatos, izgalmas és lehengerlő, bármelyik darab tökéletes választás lenne egy happy enddel végződő tündérmesébe.

Kiemelet kép: Lionel Hahn/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés