Úgy tűnik Rihanna alaposan belejött a fehérneműk tervezésébe, hiszen minden szezonban meglepi a hölgyeket kényelmes, szexis és divatos darabokkal. Az őszi kollekció legszínesebb kreációit magán mutatja be. Az biztos, hogy ezek távol állnak a jól ismert bordó szettektől!

hirdetés

Azt már megszokhattunk, hogy Rihanna szereti kivenni a részét a Savage X Fenty munkafolyamataiból. Az énekesnő nem csak a nevét adja a céghez, mivel aktívan részt vesz a kreációk megalkotásában. A reklámozást sem szereti feltétlenül másra bízni, hiszen rendszeresen belebújik a dögös kreációkba.

Rihanna fehérneműmárkája igazán különleges, hiszen a híresség olyan darabokat szeretne a hölgyeknek alkotni, amelyekben magabiztosnak érezhetik magukat. A méretskála széles, emellett odafigyelnek a női test változatos formáira és a sokszínűségre, ezért mindenféle alkatú manökennel találkozhatunk a reklámkampányokban.

Rihanna vibráló rózsaszínnel készül az őszre

A Savage X Fenty kollekciói sosem szoktak szorosan igazodni az aktuális szezon színpalettájához. Tavaly a karácsonyi repertoár főként kék és fehér kreációkból állt, az őszi gyűjteményt pedig a vibráló színek uralják.

A teljesen kollekciót szeptember 24-én leplezik le, de már most kaptunk a dögös darabokból egy kis ízelítőt. Rihanna a kampányfotókon lila és pink fehérneműket visel. A kreációkon dekoratívan helyezkednek el a szalagok, amelyektől igazán különleges hatásúvá válnak. A motívum a hetvenes években divatos szereléseket idézi fel.

Természetesen a nőiesség is megjelenik a darabokban, a rózsaszín szalagok masniként tekerednek rá az énekesnő testére, amitől csak még szebben mutatnak az új fehérneműk.

A képeket nem bonyolították túl, Rihanna egyszerűen ejtőzik egyet a bőrkanapén. Nincsenek kicsavarodott pózok, így minden figyelem a kreációkra irányul. Kiegészítőket sem alkalmaztak, éppen elég a híresség frizurája, ami csodásan passzol a képek tematikájához. Úgy tűnik a dögös mullettre még mindig nem unt rá. A végeredmény elképesztően szexi lett.

A Savage X Fenty különleges divatbemutatója biztosan tartogat majd izgalmakat. Tavaly Demi Moore is a modellek között volt, és nagy valószínűséggel idén egyaránt számíthatunk különleges vendégekre.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés