Rihanna pár évvel ezelőtt indította el a Savage x Fenty márkát, ami eleinte a Fenty kistestvéreként működött. Azóta a ruhatervezésről teljesen lemondott, inkább a kacér, mégis praktikus fehérneműkre koncentrál. A 34 éves énekesnő szinte minden munkafázisban részt vesz, a kampányfotókon is rendre felbukkan. Alig pár hónappal a szülés után ismét fehérneműre vetkőzött a kamerák előtt, az új kollekció bemutatásához állt modellt.

hirdetés

Rihanna fehérneműmárkája évek óta az egyik legnépszerűbb brandnek számít. A híresség már a kezdetekkor lefektette a fő irányvonalakat, a legelső kollekció darabjai széles méretskálán helyezkedtek el, így nyilvánvalóvá vált, hogy sok más márkával ellentétben minden nőnek szólnak az általa megálmodott darabok.

A Savage x Fenty hamar felkapottá vált, rengeteg nő rajong az olykor kacér, kissé merész darabokért. A kreációk köré font kampány mindig tartogat figyelemfelhívó elemeket, a fotók sokszor izgalmas tematika köré szerveződnek. Rihanna csapata nagyon odafigyel rá, hogy a modellek eltérő testalkattal, magassággal rendelkezzenek, ezzel is bemutatva, hogy az általuk alkotott darabok mindenkihez passzolnak.

Rihanna fehérneműben tért vissza a reflektorfénybe

Rihanna mindig is szerette kivenni a részét a Savage x Fenty körüli munkálatokból. Az énekesnő rendszeresen szerepel a reklámkampányokban, illetve feltűnik a márka divatbemutatóján. Most az új őszi, Dolled up névre keresztelt kollekciót népszerűsíti. A divatfotók nem csak a csábos fehérneműk miatt különlegesek, mivel ez az első alkalom, hogy Rihanna a szülése óta reklámkampányban szerepel.

A hírességről az elmúlt időszakban már számos felvétel készült, sikkes öltözékeit lépten, nyomon megvillantja. Egyedi stílusát nem engedte el, továbbra is imádja a csillogó részleteket, extrém fazonokat.

Rihanna a fotókon egy hímzett, csipkés babydollt visel, az efféle nőies holmik gyakran megjelennek a márka kínálatában. A tőle megszokott magabiztossággal állt a kamerák elé, és az is látszik, hogy nem csappant meg az energikussága, így csodás felvételek születtek.

 

Rihanna májusban adott életet első gyermekének, az énekesnő szinte az utolsó pillanatban is bevállalt egy fehérneműs Vogue-fotósorozatot. Ízléses, visszafogott felvételek születtek, melyeket Annie Liebovitz fotós készített. Testének átalakulását teljes természetességgel fogadta, nem titkolta, hogy a várandósság során tíz kilóval lett nehezebb, mint egy évvel ezelőtt volt. Ám az is elárulta egy-egy interjúban, hogy nem szeretne görcsösen ragaszkodni a korábbi súlyához és minél hamarabb lefogyni, sokkal fontosabb számára, hogy kiegyensúlyozott és egészséges legyen.

Rihanna mellett eltérő testalkattal rendelkező modellek is feltűnnek az új kampányfotókon. A fehérneműk igazán nőiesek, bájosak, a csipkének köszönhetően mégis szexik. A tervezőcsapat vidám színekkel, izgalmas anyagokkal és hímzésekkel tette izgalmassá a kollekciót.

A Savage x Fenty új kínálata csupa bájos, nőies darabból áll, melyek amellett, hogy kényelmesek, még szexisek is. A virágminták visszahozzák a tavasz frissességét, ami romantikát csempész a a legújabb fehérnemű-gyűjteménybe.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés