Rihanna nem sokat tétlenkedett az elmúlt időszakban, hiszen máris megjelent a Savage x Fenty ünnepi kollekciója, ami merész, mint mindig. Természetesen csipkéből, különleges fazonokból nincs hiány. A kreációkat eltérő testalkatú manökeneken mutatja be a márka, pár kép erejéig pedig az énekesnő is beállt a kamera elé.

hirdetés

A 33 éves Rihanna pár éve hozta létre saját ruhamárkáját, majd szinte rögtön a debütálás után jelentkezett is az első fehérnemű-kollekcióval. A ruhák tervezésével manapság már keveset foglalkozik az énekesnő, láthatóan sokkal jobban izgatják a csipkés alsóneműk. Idén már több gyűjteménnyel megörvendeztette a rajongókat, novemberben pedig egy különleges divatbemutató keretein belül mutatta meg a márka főbb irányvonalait.

A Savage x Fenty fehérneműit sokan imádják, hamar elkapkodják a szexi, nőies darabokat, a hírességek pedig szívesen népszerűsítik a csodás kreációkat a kifutón. Rihanna már a kezdetektől odafigyelt a női test sokszínűségének a bemutatására, ezért a reklámkampányokban mindig eltérő testalkatú nőkkel dolgoznak együtt. Ezzel is megmutatva, hogy a nőiesség, a csinos kinézet, a magabiztosság és a pozitív kisugárzás nem függ a kilóktól vagy a ruhamérettől.

A márka kollekciói mindig nagyon izgalmasra sikerülnek, a szabásvonalak és a felsorakoztatott színek sok esetben eltérnek a megszokottól. Tavaly karácsonykor például a kék és a fehér kombinációja tarolt a Fentynél, Rihanna pedig olyan volt, mint egy fagyos jégkirálynő. Idén a fekete és a kockás darabok hódítanak, ám ezeket a kreációkat sem lehet unalmasnak nevezni.

Rihanna megint izgalmas karácsonyi kollekcióval rukkolt elő

A karácsonyi kollekció leglátványosabb darabja egy különleges szett, amit Rihanna is magára kapott. Két színben készült el, az énekesnő a dögös padlizsánárnyalatot választotta. A neccből szabott darabokat a Savage x Fenty logója teszi igazán formabontóvá.

A felvételeket a fekete háttér és a csillárok kettőssége csak még látványosabbá teszi. Az biztos, hogy ez távol áll a jól megszokott karácsonyi kampányoktól, már csak azért is, mert eléggé túlfűtött, bár semmivel nem lő túl a célon. A fehérneműk már önmagukban figyelemfelkeltően dögösek, ezért Rihannának elég volt egyszerűen leülnie és megfognia az egyik díszletelemet. A frizuráját úgyszintén érdemes megemlíteni, egy különleges mullettet visel, ami hosszabb és rövidebb tincsekből áll.

Feketében úgyszintén elkészült a kiemelt fehérnemű, ezt már egy modell mutatja be különleges, vizes hatású háttér előtt.

Rihanna még a sokat ismételt, hagyományos kockás mintából is képes kihozni a maximumot. Kivágott pizsamák, apró szoknyák és melltartók készültek ilyen anyagokból, a karácsonyi hangulat jegyében.

A Savage X Fenty képes szezonról szezonra hozni a figyelmet megragadó kreatív vonalat, az biztos, hogy nem olvad bele a tömegbe a reklámkampányaival. Kíváncsian várjuk, hogy milyen ötletekkel rukkolnak majd elő az új évben!

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés