Rihanna természetes haja egészen más, mint amit eddig megszoktunk tőle. Magabiztosan mutatta meg rövidke göndör fürtjeit.

hirdetés

Rihanna neve hallatán mindenki az extravagáns ruhákra, a merész fotókra és az ütős frizuraváltásokra gondol, természetesen az énekesnő ezer közül is felismerhető, egyedi hangszíne mellett. Már hosszú évek óta mozog a zeneiparban, az elmúlt időszakban pedig a divatszakmában is próbára tette magát.

Ez idő alatt óriási stílusváltásokon ment keresztül, igazi kaméleon, aki mindig meg tudott újulni mind zeneileg, mind a megjelenését illetően. A merész, vagány frizurákat sem félt kipróbálni, a kétezres években pedig ő tette igazán népszerűvé az elöl hosszabb aszimmetrikus bobfazont.

A hírességek esetében nem könnyű követni, hogy tulajdonképpen milyen is az eredeti frizurájuk. Láttunk már durva hajhosszabbításokat, sokszor hihettük már azt, hogy valaki levágatta a fenékig érő tincseit, majd másnap mégis hosszú lobonccal mutatkozott. Rihanna esetében ez különösen igaz, sejteni sem lehetett, hogy milyen a természetes, eredeti frizurája. Talán éppen ezért olyan meglepő, hogy most megmutatta a nyilvánosságnak rövid, göndör fürtjeit.

 

Rihanna természetes haja egészen más, mint amit megszoktunk tőle

Az énekesnő igazi frizurarajongó, a divat mellett pedig a szépségiparban is szeretné megvetni a lábait. Az eredeti, természetes hajának megvillantása nem ok nélkül történt, ugyanis a Fenty Hair névre keresztelt termékcsaládjának a bemutatóján készültek róla a fotók.

Noha alapvetően meglepő, hogy a hosszú hajstílusok után ultrarövid tincsekkel érkezett az eseményre, mi imádjuk az énekesnő természetes frizuráját! Az összhatás és Rihanna kisugárzása elképesztően friss és üde, a karamellárnyalat pedig csak fokozza a rövid fürtök stílusosságát.

Különösen szimpatikus, hogy Rihanna ezúttal nem parókában érkezett az eseményre. Láthatóan igyekszik hiteles és őszinte maradni, egy saját szépségápolási, hajápolási termékcsalád bemutatása esetén pedig igencsak visszás lenne az, ha a fényes, tökéletesen sima póthaját mutatná meg a közönségnek.

Arról nem is beszélve, hogy egyébként is a rövid frizurák éráját éljük. A sikkes rövidke fazonok hihetetlenül népszerűvé váltak idén, a nyári szezonban pedig különösen divatos választásnak bizonyulnak. Noha azt nem tudjuk, hogy az énekesnő meddig őrzi meg a természetes külsőt, mi bízunk benne, hogy látjuk még a göndörke tincseket a közeljövőben!

 

Kiemelt kép: Leon Bennett/Getty Images.

Cikkfotók: Leon Bennett/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés