Rihanna valóságos kaméleon, aki az elmúlt években a merész frizuraváltások nagymesterévé vált. Láthattuk már fekete, barna és vörös tincsekkel, és a vagány vágásoktól sem riad meg. Nem ragad le egy egyszerű pixie- vagy bobfrizuránál, pár éve még egy félig felnyírt fazont is bevállalt.

hirdetés

Rihanna hosszú, barna frizurával robbant be a köztudatba még a kétezres évek elején. Különleges énekhangjával, dallamos slágereivel hamar a sikerlisták élén találta magát, amit szakmai elismerések sora követett. Kivételes stílusára rögtön felfigyeltek, manapság pedig már divatikonnak számít.

A 33 éves énekesnő öltözködése az elmúlt években rengeteget változott, eleinte szexi miniruhákban mutatkozott, majd jöttek a vagányabb, merészebb kreációk. Az utóbbi időben pedig az oversize, bohó stílusú darabok kapják nála a legtöbb reflektorfényt. Minden összeállítása tökéletesen megkomponált, nagyszerűen keveri az egyes stíluselemeket. A megjelenését mindig a frizurája koronázza meg, amit az elmúlt években elég gyakran váltogatott.

Rihanna évek óta divatot teremt izgalmas frizuráival

Hosszú haját először egy különleges bobra cserélte le Rihanna, amit a fodrásza egy frufruval egészített ki. A merész váltást sokan dicsérték, hatására sokan kérték ugyanazt a vágást. Az énekesnő nem sokáig maradt meg a klasszikus fazonnál, pár hónappal később már egy oldalt felnyírt pixie-vel keltetett feltűnést. Nála nőiesebben senki sem tudta még elsütni ezt a vagány hajviseletet. Ekkor volt az első nagy stílusváltása, amikor a nőies egészruhákat a dögös bőrnadrágok követték az öltözködésében.

 

Az évek során egymás után váltogatta frizuráját, és a színekkel sem finomkodott: volt már fekete, aranyszőke és vörös is. Minden hajszínt elképesztően sikkesen viselt, még a lenövést is menővé tudta tenni.

A gyors frizuraváltásokat nagyban segítik számára a póthajak és parókák. Pár hónapja egészen rövid, pixie-hajjal keltett feltűnést, nem sokkal később pedig már egy vagány focistafrizurával reklámozta a legújabb fehérneműit. Az biztos, hogy bármilyen fazonnal kísérletezik, megtalálja a módját, hogyan válhat a megjelenése különleges ékévé, vagány kisugárzásával mindent elképesztően nőiessé tud tenni.

Rihanna frizuragyűjteményéből könnyű inspirálódni, mivel az énekesnő már szó szerint mindent kipróbált. A sikkes fazonokat egyenes és hullámos formában egyaránt szívesen viseli. Az elegánsabb hajstílusokat sem veti meg, sokszor láthattuk már hollywoodi loknikkal vagy elegáns konttyal. Minden belefér a repertoárjába, nem fél újdonságokat kipróbálni.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur / Getty Images. 

Képgaléria képei: Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés