Zendaya előreugrott egy kicsit az időben, már most leleplezte, hogy melyik lesz a legmenőbb hajszín a nyári szezonban. Merész lépést tett, a sötétbarna árnyalatot szőkére cserélte.

hirdetés

Zendaya stílusa zseniális, legyen szó bármilyen eseményről, mindig magára tereli a figyelmet ruhaválasztásaival. A gyönyörű színésznő ezúttal nagyon megdöbbentette a közönséget, és nem egy csúnya ruhabaki kapcsán került rá a reflektorfény. Merész hajszínváltása hamar beszédtéma lett.

Képek: John Shearer/WireImage/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

 

Zendaya leleplezte, hogy melyik lesz a legmenőbb nyári hajszín

A hírességek imádják tesztelni a legújabb trendeket, sokan rendszerint váltogatják a frizurájuk árnyalatát. Zendaya esetében ez egyáltalán nem volt jellemző korábban, a színésznő sokkal inkább a fazonok közül válogatott izgalmasan és merészen. Hajárnyalata eddig meglehetősen természetes volt, évek óta a mélybarnára szavazott, maximum egy kis vörössel spékelte meg a klasszikus barnás összhatást.

Ezúttal meghúzta a váratlant, látványosan átalakult és egy finom, természetes szőke színt választott a palettáról. A festés rendkívül látványosra sikerült, a rajongók odáig vannak Zendaya új hajszínéért, amivel egyébként le is leplezte az egyik legerősebb nyári szépségtrendet.

Képek: Daniele Venturelli/WireImage/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

 

Habár még csak a tavaszi trendeket kóstolgatjuk, a színésznő nagyot ugrott az időben és egy sikkes nyári hajszínt kért a fodrászától. A menő bronde árnyalatkeverék finoman ötvözi a szőke és a barna pigmenteket, ennek köszönheti természetes, naturális megjelenését.

Már a téli időszakban is rendkívül felkapott volt, ám tavasszal kissé háttérbe szorult. A szakértők szerint nyáron hatalmas lendülettel tér vissza, Zendaya merész hajszínváltása után ebben nem is kételkedünk!

Az árnyalat különlegessége, hogy minden szögből másnak tűnik. A tincsek világossága függ a megvilágítástól, az sem mindegy, hogy miként csillan meg rajta a nap vagy a reflektor fénye. Egyfajta átmenet a sötétszőke, a világosbarna és a mézszőke között, a fény-árnyék játéknak köszönhetően elképesztően izgalmas és abszolút természetes hatást kelt.

Bár Zendayát nehéz lett volna szőke hajjal elképzelni, hiszen a barna tökéletesen passzolt kreol bőrtónusához és szemszínéhez, ő a tökéletes példa arra, hogy néha tényleg megéri merésznek és bevállalósnak lenni. Teljesen megváltozott az arckaraktere a festésnek köszönhetően, a krémes, világos tónus elképesztően jól áll neki! Ehhez azonban hozzájárul, hogy a szemöldökét is világosabbra festi, így egészen harmonikus az összkép.

Kiemelt kép: Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: John Shearer/WireImage/Stephane Cardinale – Corbis/Corbis via Getty Images/Daniele Venturelli/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés