A rajongók már nagyon várták Rihanna nagy színpadi visszatérését, a Halftime Show azonban nem csupán fantasztikus műsorral szolgált. Az énekesnő egyértelművé tette, hogy ismét kisbabát vár.

hirdetés

A Super Bowl az egyik legnézettebb esemény, és nem kizárólag az NFL-döntő miatt. A félidőben tartott Halftime Show mind zeneileg, mind látványban, mind pedig a divat szempontjából óriási érdeklődést generál, gyakran nagyobb a visszhangja a hatalmas show-nak, mint magának a mérkőzésnek. Az idei év különösen izgalmasnak bizonyult, ugyanis már jó ideje tudni lehetett, hogy Rihanna lesz a sztárvendég. Az énekesnő 2022 januárjában adott életet első gyermekének, azóta pedig kissé visszavonult a zenei élettől, nem vállalt fellépéseket.

Többször átgondolta a felkérést, mielőtt igent mondott, ugyanis a Halftime Show színpada nem csupán a zenei karrier egyik nagyra becsült állomása, de hatalmas felelősség is. Sokan izgatottan várták, hogy az énekesnő mely slágereivel készül a fellépésre, de divattörténelmi szempontból éppúgy izgalmasnak ígérkezett az idei Super Bowl. Rihanna végül tetőtől talpig vörösben jelent meg a színpadon, vagyis inkább a levegőben.

Kép: Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation/Getty Images.

 

Idén is lenyűgöző volt a Halftime Show: Rihanna mindenkit meglepett

Rihanna nagyon ért a látványos show-elemekhez, a színpadi öltözékeire szintén az extrém részletek jellemzőek. Ezúttal azonban egy hozzá képest visszafogottnak nevezhető összeállításban jelent meg. Vagyis, inkább a levegőben lebegett, amikor a hatalmas arénában felcsendült a hangja. Nem csupán a látvány, az általa viselt ütős, dögös vörös szett is magára vonzotta az összes figyelmet. Egy Loewe kezeslábasba bújt, amely tökéletesen passzolt vagány, mégis nőies stílusához.

Noha az énekesnő a szokásostól eltérően nem öltözött át több alkalommal a Halftime Show alatt, már az első pillanattól kezdve egyértelmű volt, hogy miért. A sikkes kezeslábast úgy viselte, hogy gömbölyödő pocakja kivillanjon a laza szerelésből, így tudatta rajongóival, hogy második babájával várandós. A közösségi média szó szerint felrobbant, többen beszélnek most erről, mint magáról a produkcióról.

A show elején egy rövid pufikabáttal dobta fel az overallt, melyet egy idő után le is dobott magáról. Az előadás végéhez közeledve azonban egy hatalmas, vastag vörös kabátot vett fel, az összképet pedig egy piros kesztyűvel tette drámaivá. A sminkesek maximálisan a szetthez igazították Rihanna megjelenését. Priscilla Ono, az énekesnő sminkese az Allure magazinnak adott interjújában elmondta, hogy mivel ez egy ikonikus pillanat volt, Rihanna szettjét és makeupját is azzá akarták varázsolni.

Nem szerették volna túltolni a dolgokat, most nem volt cél, hogy extravagáns, sokat mutató darabokban jelenjen meg, sőt, a smink is egy klasszikus, hétköznapi, mégis nőies összképet teremtett. Három hónapig tervezték a végleges eredményt, amelyet úgy képzeltek el, hogy akár évtizedekkel később is megállja majd a helyét, ha valaki visszanézi a show-t. Természetesen a vörös rúzs mellett az énekesnő körmei is a vadító árnyalatban pompáztak, minden apró részlet a helyén volt.

Kép: Rob Carr/Getty Images.

 

Habár Rihannától alapvetően szokatlan ez a visszafogottság, a skarlátvörös színnel mégis megalapozta az estét. A megjelenése egyedi volt és sikkes, noha való igaz, hogy tavaly ilyenkor áttetsző csipkeruhában mutatta meg pocakját, most sokkal szolidabban jelent meg a színpadon.

Kiemelt kép: Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation/Getty Images.

Cikkfotók: Kevin Mazur/Getty Images for Roc Nation/Rob Carr/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés