A gyönyörű plus size modell, Paloma Elsesser nem csupán dögös, nőies alakját villantotta meg a WSJ Magazin címlapján, az aktuális partydivat szexi trendjeibe is betekintést nyújtott. Az októberi borító dívája olyan őszi összeállításokba bújt, amelyek árasztják magukból a nőies sikket, maximalizálják a vonzerőt. A ruhákon túl a koncepció is önmagáért beszél, a harmincéves szupermodell stílusosan indul útnak az izgalmakkal teli éjszakába.

hirdetés

Paloma Elsesser neve valószínűleg nem cseng ismeretlenül a divatrajongók számára. Olyan népszerű márkákkal dolgozott már együtt, mint a Victoria’s Secret, a Marc Jacobs, a H&M és a Chloe. A gyönyörű plus size modell 2015-ben robbant be igazán a divatiparba, jelenlétével egy egészen új szemléletnek nyert teret.

A harmincéves Paloma számtalan élménnyel gazdagodott már karrierje során, s életének fontos pillanatait rendszerint meg is írja. A WSJ Magazinnak beszélt arról, hogy imádja az életéről készült feljegyzéseket, hiszen ha egyszer nem emlékezne semmire, pontosan tudná, hogy korábban miken ment keresztül.

 

A kilencvenes években egészen más volt a női ideál, a sportosan vékony, már-már túlzottan karcsú lányok mellett nem volt egyszerű érvényesülnie a divatszakmában azoknak, akiket teltebb idomokkal áldott meg a sors. Noha Paloma Elsesser még most töltötte a harmincat, ő maga is tapasztalta, hogy a ruhaméret nagyban meghatározhatja egy-egy tehetséges modell karrierjét.

Szerencsére nagyot fordult a világ, a divatipar szemlélete is teljesen átalakult, ez pedig óriási motivációt jelent a nőies alakkal rendelkező hölgyek számára, hogy elfogadják önmagukat, hiszen a szépség sokféle formát ölthet, nem lehet méretek közé szorítani. Az őszinte modell nem csupán nehézségeiről, gondolatairól beszélt a WSJ Magazinnak, megmutatta a legszexibb, legdögösebb őszi trendeket is.

A plus size modell megmutatta, milyen a szexi partydivat

A fotókat Angelo Pennetta készítette a WSJ Magazin számára, aki elképesztően izgalmas és egyedi hangulatot teremtett. Az utcarészletek, az éjszakában villódzó fények és a modell cseppet sem erőltetett, szexi beállásai csak még befogadhatóbbá teszi a szexi őszi holmikat. Ha partydarabokról van szó, az idei divat legfontosabb eleme egyértelműen a műszőrmekabát, ami mellett a szőrös, pihe-puha kiegészítők szintén feltűnnek.

 

A színes, mintás verziók játékosságot visznek a megjelenésbe, míg az egyszínű, letisztultabb darabok eleganciát kölcsönöznek a viselőjük számára. Sokan úgy gondolják, hogy a pufi, szőrös kabátkák cseppet sem előnyösek teltebb alkat esetén, ám a gyönyörű plus size modell bebizonyította, hogy a nőiesebb, gömbölyded idomok éppúgy simán elbírják a luxushatású ruhadarabot.

 

A színekkel nem kell finomkodni, a dögös rózsaszín az őszi divatban éppúgy megállja a helyét, mint a tavaszi-nyári szezonban. A bőrhatású, illetve selyemből készült darabok a partyruhák aduászai. Míg a bőrcuccok dögös, vagányabb vonalat képviselnek, a csillogó, finom tapintású selyemholmik fokozzák a nőies eleganciát.

 

Az idei év nagy kedvence, a farmer sem maradhat ki a repertoárból. Paloma Elsesser megmutatta, milyen dögös és nőies lehet az egyszerű alapdarab. Egy szimpla fehér ing elképesztően elegánssá teszi a szimpla nadrágot, míg egy csipkés, szexi blúz vagy top vadító összeképet eredményez. A fehérneműk – így a csipkés body is – bátran kivillanhat idén a blúz vagy a blézer alól.

 

Kiemelt kép: Marc Piasecki/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Angelo Pennetta/WSJ Magazin.

  • Megosztás:
hirdetés