A velencei filmfesztivál ideje alatt többnyire a fényűző estélyi ruhákba öltözött sztárok kerülnek a vakuk kereszttüzébe, pedig nem csak ők az esemény résztvevői és élvezői. Ilyenkor lüktető folyammá változik az olasz város egyébként sem lagymatag vérkeringése, és minden sarkon stílusos utcai szettek bukkannak fel a forgatagban.

hirdetés

Ma véget ér a filmfesztivál, de az elmúlt napokban rengeteg turistát, fotóst, divatszakembert, újságírót, influenszert, üzletembert és bloggert vonzott Velencébe. Az Instagram-modellek minden évben egymás ellen vetekednek azért, hogy szállást kapjanak a városban erre az időszakra, és a rendezvény közelében egy gondolán, vízitaxin, vagy mólón, elkészülhessen a tökéletes Insta-fotó.

Ám sokan csak a nyüzsgés kedvéért látogatják meg a helyszínt, vagy azért, hogy láthassák itt-ott felbukkanni a kedvenc színészüket. Ez a kavalkád pedig igazi mézesmadzag a street style fotósoknak, akik az agyonőrzött hírességek helyett inkább az utca emberét kapják lencsevégre.

Sikkes utcai szettek a velencei forgatagból

A vörös szőnyeges fotókat már jól ismerjük, de a háttérből általában nem sokat látunk. Pedig a filmfesztivál miatt mindig sokan utaznak Velencébe, és ilyenkor rendszerint nem csak a filmes szakma krémje teszi tiszteletét a mustra helyszínein. Bár az esemény központja a Palazzo del Cinema, azon kívül is zajlik az élet a lagúnák városában.

A hétköznapokon is mindig nyüzsgő és gyönyörű olasz városban elkattintott street style fotók nem csak az elmúlt másfél hét hangulatát adják vissza, hanem az utcákon tetten érhető sokszínű stílusokba is betekintést engednek.

Egy kis összefoglalóval készültünk annak alkalmából, hogy sikeresen lezajlott a 78. alkalommal megrendezett Velencei Nemzetközi Filmfesztivál. Jöjjenek a sikkes utcai szettek!

 

Na, és persze, néhány estélyi öltözék, ezúttal nem a sztároktól!

 

Kiemelt képek: Edward Berthelot/Getty Images.

Képgaléria képei: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés