A maxiruha és a miniruha egyaránt divatos idén, Penélope Cruz pedig mindkét trendre remek példát mutatott Franciaországban, mégpedig úgy, hogy attól mindenkinek leesett az álla!

hirdetés

Penélope Cruz az a típusú nő, akire mindenki felfigyel, amikor megjelenik egy rendezvényen, pláne, ha sejtelmes maxiruha vagy dögös, bőrhatású miniruha követi csinos alakjának vonalait.

A színésznő Franciaországba látogatott el még június végén, ahol részt vett a biarritzi filmfesztiválon. Nem akármilyen ruhákban tette tiszteletét a puccos vörös szőnyeges eseményeknél jóval kötetlenebb hangulatú tengerparti eseményen. Bár egyszerű fazonokra esett a választása, mindkét darab szinte kiköveteli magának a figyelmet.

Penélope Cruz tökéletes példát hozott a mini- és maxiruha felkapott trendjére

A 49 éves színésznő bámulatosan jól néz ki, simán elhinnénk róla, hogy időutazó, mert valahogy nem hagynak nyomot rajta az évek. Lazán bevállalja a testre tapadó miniruhát, sőt, talán bűn lenne, ha nem tenné, hiszen csodásan áll tökéletes vonalain. A filmfesztivál második napján egy elegánsabb maxiruha mellett döntött, ami csakúgy, mint a bőrhatású dressz, a Chanel repertoárjából való.

Képek: JB Lacroix/Wirelmage, Sylvain Lefevre/Getty Images.

 

Penélope Cruz 2018 óta a Chanel nagykövete, így gyakran mutatkozik a divatház extra nőies darabjaiban. Nem csak az estélyi ruhás bevonulások alakalmával választja előszeretettel a Chanel elegáns kreációit, hanem a casual formális megjelenésekhez is bátran igénybe veszi a divatház szakértelmét.

Bár eltérő stílusúak, mindkét ruha csodásan állt rajta, nehéz eldönteni – és talán nem is kell -, hogy melyik fazonban volt lenyűgözőbb.

Kiemelt kép: JB Lacroix/Wirelmage/Getty Images.

Cikkfotók: JB Lacroix/Wirelmage, Sylvain Lefevre/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés