Penélope Cruz rövidebb fazonra váltott, a változás varázsa, amit egy új frizura adhat, pedig nem csak őt ragadta magával. A hírességek most sorra rukkolnak elő az izgalmas stílusváltásokkal.

hirdetés

Az év elején valahogy mindenkiben nagyobb a hajlandóság a változtatásokra. Új év, új lehetőségek, szokták mondani. Nem csupán a ruhatár frissül fel a megújulás jegyében, ebben az időszakban a fodrászszalonok is zsúfolva vannak, ugyanis sokan ilyenkor szánják rá magukat egy nagyobb fazonírozásra. Az új, nőies frizurák varázsa a hírességeket is megbabonázta, sokan közülük átalakult hajstílussal kezdték az évet.

Penélope Cruz, Eva Longoria és Jennifer Aniston is rövidebb fazont kért a fodrásztól, Kristen Stewart pedig ismét bevállalta a szezon egyik legmerészebb hajtrendjét és minifrufrut vágatott magának.

Penélope Cruz nőies fazonra váltott: az új frizura nagyon jól áll neki

Az elmúlt időszakban Penélope Cruz határozottan kitartott a hosszú hajstílus mellett. Néha-néha megbolondította az összképet egy kis melírral vagy egy csinos, dögös frufruval, azonban a hajhosszán nem sokat változtatott. A változás szele láthatóan abszolút a hatalmába kerítette a színésznőt, ugyanis jelentős átalakulásra szánta el magát. Sokkal rövidebbre vágatta a tincseit, a tavalyi nyár kedvenc bobfazonját, a bubble bobot választotta.

A rövidebb fazon hihetetlenül jól áll neki, ráadásul ez a bobstílus látványosan dúsítja a frizurát, mesés tartást ad a tincseknek, nagyon elegánssá és rendkívül nőiessé teszi az összképet. A színésznő egyébként sem panaszkodhat, dús, gyönyörű hajkoronával áldotta meg a sors, ám ez a fazon valahogy mégis jobban fókuszba helyezi kifogástalan adottságait. A finom melírről nem mondott le, az árnyalt festés pedig még tovább fokozza az új frizura bűverejét.

Képek: Kayla Oaddams/Frazer Harrison/Getty Images.

 

Jennifer Aniston új frizurája a Golden Globe-gálán kapott nagy figyelmet, nagyon meglepte a rajongókat, hogy a színésznő hosszú évek után ismét bobfazonú hajjal jelent meg a vörös szőnyegen. Habár Jennifer Aniston frizuraválasztásai között már korábban is szerepelt a klasszikus vágás, ezúttal tényleg váratlanul ért mindenkit az átalakítás. Már régóta ragaszkodott hosszú, lépcsőzetes tincseihez, az új esztendő kezdetén azonban ő is látványos változtatással dobta fel a megjelenését.

A rövidebb forma hihetetlenül jól áll neki, noha sokan a Rachel-fazont hiányolják, ez a modern, ultrasikkes stílus sem áll távol a színésznő személyiségétől.

Képek:  Amy Sussman/Getty Images for The Hollywood Reporter/Taylor Hill/FilmMagic/Getty Images.

 

Eva Longoria még tavaly év végén hívta fel magára a figyelmet a rövidke bobfrizurával, ám ahogy átléptünk a 2024-es évbe, ismét újított a tincseken. A tömött bob után egy sikkes, egyszerű, mégis rendkívül nőies félhosszú frizurával lépett a fotósok elé. A színésznő az elmúlt hónapok során legalább négyféle frizurát próbált ki, a frufrus, a rövid és a hosszú hajstílusok lendületesen váltották egymást. Az izgalmas repertoárral egyszerűen nem tudunk betelni!

Mindig kérdés, hogy a hírességek hogyan tudják ilyen gyakran változtatni a frizurájukat, hogy tűnnek el a rövid frufruk és hogyan lesz egy rövid bobból újra mesésen hosszú, loknis fazon. A sztárfodrászok szuperül trükköznek a különböző megoldásokkal, sokszor nem is lehet követni az átalakulásokat. Néha-néha előfordulnak hajhosszabbítási bakik, ám többségében abszolút természetes hatást nyújt az eredmény, éppen ezért kifürkészhetetlen, hogy milyen is az ismert hölgy eredeti frizurája.

Képek: Patricia J. Garcinuno/WireImage/Michael Tullberg/Getty Images.

 

Kristen Stewart számára az új frizura mindig valamiféle merész átalakítást jelent. A színésznőtől megszokhattuk, hogy soha nem hagyja ki a legújabb trendeket, sőt, általában a legmerészebb vágások közül válogat. Imádja a változatosságot, ezért cseppet sem meglepő, hogy ő is új fazonnal indította az új évet.

Ezúttal minifrufrut vágatott magának, ami elképesztően jól áll neki. Merész frizura ide vagy oda, az összhatás hihetetlenül nőies, a rövidke frufru csodásan keretezi a színésznő karakteres arcát. Habár polgárpukkasztó megjelenésével Kristen Stewart gyakran veri ki a biztosítékot a rajongóknál, ezúttal tényleg nagyon jól választott!

Képek: Jon Kopaloff/WireImage/Matt Winkelmeyer/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Christopher Polk/WWD via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: Kayla Oaddams/Frazer Harrison/Amy Sussman/Getty Images for The Hollywood Reporter/Taylor Hill/FilmMagic/Patricia J. Garcinuno/WireImage/Michael Tullberg/Jon Kopaloff/WireImage/Matt Winkelmeyer/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés