Paris Hilton a kétezres évek elején valóságos divatikonnak számított. Bár sokszor erősen megkérdőjelezhető összeállításokban mutatkozott, a szőke örökösnő mégis mindig a legjobban öltözött nők listáján szerepelt. Számos trendet neki köszönhetünk, legújabb kollekciójával pedig visszahozza az ezredforduló divatirányzatait.

hirdetés

A 41 éves Paris Hilton a kétezres évek elején szinte minden magazinban szerepelt. Saját valóságshow-ja volt, rendszeresen megjelent a vörös szőnyeges eseményeken, egy időben pedig még énekesnőként is bontogatta a szárnyait. A színészetbe úgyszintén belekóstolt, ám ezek a próbálkozások nem arattak osztatlan sikert.

Paris a botrányai mellett a kinézetével is felhívta magára a figyelmet. Magas, karcsú alakkal rendelkezik, szőke frizurájával és rózsaszín, csillogó ruháival olyan volt, akár egy  Barbie baba. Korábban imádta a merész ruhafazonokat, a rózsaszínt és a csillogást. A rá jellemző stílusjegyeket gyakran túladagolta, elég csak arra az ezüst miniuhára gondolni, amit az egyik születésnapján viselt.

Paris Hilton visszahozza a 2000-es évek puha melegítőit a divatba

A szőke örökösnő valóságos stílusikon volt, követte a divatot, így mindig a legfrissebb trendek szerint komponálta meg az összeállításait. Paris öltözködése az utóbbi időben sokat finomodott, de a rá jellemző stílusjegyeket nem engedte el. Továbbra is imádja a csillogást, ám sokkal finomabban adagolja, mint egykor.

Ám a kedvenc darabjait nem szívesen engedi a feledés homályába süppedni, továbbra is imádja a plüssmelegítőt, ami a kétezres évek elején valósággal végigsöpört a trendeken. Paris most saját márkát alapított, és csillogó, rózsaszín darabokat alkotott.

Pár piros, kék kreáció is készült, melyek úgyszintén csillognak, vagy valamilyen minta díszíti őket. A holmikhoz nosztalgikus hangulatú fotósorozat készült, és természetesen Paris Hilton reklámozza őket. A szőke örökösnő stílusához remekül passzolnak ezek a darabok, hiszen korábban szinte mindig plüssmelegítőben volt látható a lazább napjain.

Paris a melegítők mellett a napszemüvegek tervezésében is kipróbálta magát. Az ausztrál QUAY márkával közösen jelent meg egy 12 darabból álló kollekciója. A repertoár színes, csillogó, nagy keretes szemüvegeket tartalmaz, ezeket a híresség rengeteg alkalommal viselte már.

 

A szőkeség által tervezett darabok nagyszerűen tükrözik a személyes ízlését, ami nagyon nőies, és egy kicsit talán túlzó. A kampányképeken is ezt szerették volna kihangsúlyozni, mivel tüllös, tollas, csillogó darabokban kapták lencsevégre.

 

Bár Paris Hilton stílusa kissé cukormázas, a nosztalgikus irányzatoknak köszönhetően egyre többször kerülnek elő az efféle különleges anyagokból kreált darabok. A tavaszi divatban megszaladt a rózsaszín, ismét visszatérnek a csillogó részletek és a feltűnő minták. Ebben a kissé szirupos forgatagban jól megférnek a szőke híresség kreációi. A napszemüvegekkel egyáltalán nem esett túlzásba, hordható, praktikus, nőies darabokat álmodott meg, melyek jól illeszkednek a modern nő ruhatárába.

 

Kiemelt kép: Taylor Hill / Getty Images. 

Képek a cikkben: QUAY. 

  • Megosztás:
hirdetés