Paris Hilton kinézete az elmúlt évtizedekben szinte semmit sem változott. A szőke örökösnő még mindig hosszú loboncot visel, és a ruhatárának a nagy részét továbbra is a merész, rózsaszín, csillogó kreációk teszik ki. A stílusa távol áll a visszafogott eleganciától, ezért is okozott nagy meglepetést a legújabb fotósorozatával!

hirdetés

Paris Hilton a kétezres évek elején saját valóságshow-t kapott Nicole Richie-vel, ami egy szempillantás alatt meghozta a népszerűséget a fiatal lányok számára. Paris hamar a magazinok címoldalán találta magát, a gyakori botrányos viselkedéséről pedig rendszeresen a cikkeztek pletykalapok.

A legidősebb Hilton-lány különc öltözködésével is felhívta magára a figyelmet, mivel legtöbbször hiányos öltözetben lépett a vörös szőnyegre. Paris imádta a rózsaszín, csillogó kreációkat, amelyeket látványos kiegészítőkkel variált. A fiatal lányok szinte bolondultak a túlzó stílusáért, húsz évvel ezelőtt valódi divatdiktátornak számított.

Paris Hiltonnak nagyon jól áll az elegáns stílus

A szőke örökösnő jó időre eltűnt a nyilvánosság elől, manapság leginkább zenei munkásságáról lehet hallani. Az öltözködése úgyszintén sokat finomodott, bár a rá jellemző stílusjegyeket megtartotta. Gyakran láthatjuk csillogó kreációkban, ahogyan a rózsaszínt is előszeretettel építi be a szereléseibe.

 

Paris egy ideig kerülte a divatkampányokat, és címlapon is ritkán láthattuk. Ám úgy tűnik, visszatért a rivaldafénybe, hiszen tavaly Kim Kardashian SKIMS márkájának a kampányában bukkant fel, idén pedig a Lanvin csapatához csatlakozott.

 

Elképesztően letisztult anyagot készítettek a negyvenéves alkalmi modellről, nyoma sincs a rá jellemző, túlzó csillogásnak. Paris a Lanvin tavaszi-nyári kollekciójának a kulcsdarabjait viseli, amelyek egyszerre elegánsak és nőiesek. Az egyenes szabású kabátok és a fodros ruhák nagyszerűen passzolnak hozzá. A rövid lob frizura csak tovább fokozza az előkelő hatást, amelyet a finom smink tesz teljessé.

A Paris Hiltonról készült képek a New York-i társasági hölgyek portréit idézik meg. Kiemelt szerep jut a híresség hosszú, karcsú nyakának: az ötvenes években gyakran hangsúlyozták a nők ezen testrészét, a pózt „hattyúnyaknak” szokták nevezni. A Lanvin kampányához

 

Kiemelt kép: Jerritt Clark / Getty Images.  

Képgaléria képei: FashionGoneRogue.com

  • Megosztás:
hirdetés