Nem kis túlzással állítható, hogy a 2000-es években minden Paris Hiltonról szólt. A milliárdos örökösnő, ahogy azóta is mindenki nevezi, botrányt botrányra halmozott, ezt azóta már zenei karrierjével próbálja ellensúlyozni.

Saját birodalmat alapított

Talán ennek köszönhető, hogy az elmúlt években már nemigen hallani róla, legalábbis itthon nem sokat. Pedig a zenén kívül saját márkát is alapított, és a parfümöktől kezdve, a bőr- és hajápolási termékeken át, sminkcuccokat, ruhát, táskát, ékszert, sőt még bútorokat is gyárt.

A maga idejében nagyon ütős szettjei voltak, jó és rossz értelemben egyaránt. Volt néhány megmagyarázhatatlan outfitje, falatnyi miniszoknyával, óriás napszemüveggel, tiarával, kiegészítőként pedig egy csivavával.

Imádja a pink, csillogó, régi Hollywood hangulatát idéző darabokat, és ez a mai napig meghatározza a stílusát. Legnagyobb stílusikonjának Barbie-t tartja, van is neki egy kisebb gyűjteménye régi Barbie babákból.

Mivel manapság kevesebbet hallani róla –pedig itt-ott vannak még botrányos pillanatai-, alig hihető, hogy így eljártak az évek, és már 38 éves. Mi tagadás, ez alig látszik rajta, szinte alig változott valamit a 2000-es évek óta. Az alakja mesés, stílusa kifinomult lett, és mindig tökéletesen néz ki bármilyen eseményen, nyilvános szereplésen. Persze a jól ismert stílusát is hozza, de hát ettől ő Paris Hilton.

Képek: Getty Images/ Philip Faraone, David M. Benett, Gary Gershoff, Jon Kopaloff, KMazur, Jeff Kravitz, J. Vespa.

  • Megosztás:
hirdetés