A Golden Globe-gála a díjat elnyert alkotások mellett, egy kicsit a divatról is szól. A vörös szőnyegen a színésznők legtöbbször álomszép ruhakreációkban pompáznak, amelyekre sokszor még évekig emlékezünk. Idén a koronavírus-járvány miatt kisebb volt a felhajtás, ám ez nem jelenti azt, hogy nélkülöznünk kellene a lélegzetelállító estélyi ruhákat.

hirdetés

Magyar idő szerint hétfő hajban, 78. alkalommal tartották a Golden Globe-gálát Beverly Hillsben. A vacsorával egybekötött díjkiosztón mindig is nagy hangsúly helyeződött az estélyi ruhákra, így a színésznők, énekesnők évről-évre lenyűgözik a tévénézőket a különleges fazonkreációkkal.

A koronavírus-járvány miatt, a díjátadót a szokásostól eltérően, később rendezték meg idén, és a népes vendégsereg is elmaradt. Ám a színésznők ennek ellenére különleges ruhadarabokba bújtak, és tettek egy rövid sétát a vörös szőnyegen.

A színésznők ragyogtak a Golden Globe-gálán

Izgalmas ruhakreációkban idén sincs hiány, ám a színésznők közül legtöbben inkább a jól bevált fazonok mellett tették le a voksukat. Salma Hayek és Catherine Zeta-Jones a rájuk jellemző eleganciával tündököltek, Jane Fonda pedig ismét bebizonyította, hogy még a fiatal hírességeket is lenyomja, ha öltözködésről van szó. A 83 éves színésznő egy korábban viselt fehér nadrágkosztümben vette át a Cecil B. DeMille-életműdíjat.

 

A 78. Golden Globe-gálán főként csak az Arany Glóbuszt átadók vettek részt, így a jelöltek az otthonaikban izgulhattak. Amanda Seyfried idén sem okozott csalódást, és Kaley Cuoco is megvillantotta nagyszerű ízlését.

 

Kiemelt kép: Cindy Ord/NBCUniversal / Getty Images. 

Képgalériák képei: Getty Images.  

 

  • Megosztás:
hirdetés