Natalie Portman igazi sokoldalú tehetség, hiszen remekül állnak neki a vígjátékok, a drámák és még az akciófilmek is. Bármit el tud játszani, bájos vonásainak köszönhetően pedig az sem okoz neki problémát, ha fiatal lányt kell alakítani a vásznon. Ezt a képességét a divatmárkák rendszeresen kihasználják, most épp a Dior új sminkjeit népszerűsíti visszafogott eleganciájával.

hirdetés

Natalie Portman filmjei között szó szerint minden kategória megtalálható. Rendszeresen szerepel vígjátékokban, pár éve pedig a Marvel-filmekben is feltűnt. A drámákat sem hanyagolja, ebben a műfajban valóban ki tudja bontakoztatni a tehetségét. Pár éve a Fekete hattyú című filmért kapott Oscar-díjat, ám a Jackie-ben úgyszintén emlékezeteset alakított.

Bájos vonásokkal rendelkezik, amit a rendezők sok esetben ki is használnak. Natalie könnyedén eljátszik egy fiatal karaktert, ám az érettebb női szerepek sem állnak tőle távol. Nehéz megmondani a valódi korát, mivel a kislányos arcvonásai megmaradtak. Nem látszik rajta az idő múlása, egyszerre nagyon visszafogott, mégis érzéki és észbontóan nőies.

Natalie Portman belülről fakadó szépségével mindenkit megfog

A 40 éves színésznő bájos eleganciájára a divatmárkák is felfigyeltek, mivel Natalie már évek óta a Dior csapatát erősíti. A híresség rendszeresen feltűnik a luxusmárka kampányaiban, főként a sminkkollekciókat, parfümöket szokta népszerűsíteni. Többek között ő a Miss Dior kampányarca.

Kifogástalan a bőre, ezért nála jobb modellt keresve sem találtak volna. Belülről fakadó nőiességével magára vonzza a tekinteteket.

Most az új alapozókat reklámozza. Bár a képeket minimálisan retusálták, ezt szerencsére nem vitték túlzásba, így Natalie természetes szépségére helyeződik a hangsúly.

Natalie pillanatok alatt át tud alakulni. Az egyik percben még visszafogott díva, a másikban pedig már valódi francia nő piros rúzzsal a száján. Mindkét szerep nagyszerűen illik a színésznőhöz.

Nincs szüksége mesterkélt pózokra vagy bármi felesleges körítésre. Az arcáról készült közeli portrék is roppant különlegesek, hiszen sugárzik belőlük Natalie magabiztossága, nőiessége. A szexepilje egyértelműen a természetessége, mindent kifinomult eleganciával tud viselni.

 

Kiemelt kép: Roy Rochlin / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés