Natalie Portman a Dior legújabb parfümjének a reklámarca. A 40 éves színésznő nem csak szépségével, hanem egyedi, sziporkázó kisugárzásával is elbűvöli a nézőközönséget.

hirdetés

Natalie Portmannek valószínűleg nem kellett sok színészi munkát belefektetnie új reklámfilmjének forgatásába, hiszen az általa bemutatott karakternek a fő jellemvonásait mintha egy az egyben róla mintázták volna.

Natalie Portman egy igazi nő életérzéseit mutatja be a Dior reklámarcaként

A francia luxusmárka legújabb virágos, üde illatához készültek a kampányfotók. A kreatív szakemberek temérdek élő és művirágot használtak fel, hogy bemutassák a Dior illatát, ami először a szabadság és a szerelem érzését juttatja eszünkbe.

A kampányfilm főszereplője Natalie Portman, aki női lélek szabadon szárnyalását mutatja be röpke pillanatok alatt. Számtalan női érzés és személyiségjegy megjelenik a videóban. Így többek között a bolondos kislány, az ambiciózus és szexis vadóc, a romantikus hajadon, valamint a békére és önmagára talált nő is magára tud ismerni a felvételek láttán. A magabiztosság, a határozottság és a kifinomultság azonban az összes személyiségben ott rejlik. Ráadásul minden bizonnyal ugyanaz a parfüm csücsül mindannyiuk polcán.

A fiatalos színésznő a kifinomult öltözködés híve, így ebben a kampányban is leginkább kényelmes ingeket és lenge holmikat viselve tűnik fel. A Dior viszont csak erre az alkalomra, egy varázslatosan szép ruhát is készített számára, ami minden tekintetben kivételes darabnak minősül.

A remekmű különleges tüllre hajazó anyagát rengeteg virág és lepkeminta díszíti, melyet egyedi stílusban hímeztek rá a profi szabók.

Kiemelt kép: Roy Rochlin/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés