Natalie Portman különleges, sokszor izgalmas választásaival mindig felhívja magára a figyelmet, az egyik kedvenc fazonja a szexi miniruha. A 41 éves színésznő roppant törékeny alkattal rendelkezik, ezért fontos, hogy az általa kiválasztott ruhadarabok megfelelően passzoljanak az adottságaihoz. Imádja a röviden szabott ruhákat, melyekben kivétel nélkül remekül fest.

hirdetés

Natalie Portman napjaink egyik legnépszerűbb színésznője. Roppant tehetséges, már számtalan alkalommal bebizonyította a vásznon, hogy bármilyen karaktert el tud játszani. A dráma mellett a romantikus komédiák sem okoznak neki problémát, emellett része a Marvel-univerzumnak, már több Thor-filmben is szerepelt. Sokoldalú tehetség, akinek nem mellesleg remek érzéke van a divathoz.

A színésznő kifejezetten otthonosan mozog a divatvilágban, a karrierje gyerekmodellként indult. A fotózásokat azóta sem engedte el, alkalmanként feltűnik a nagy márkák kampányaiban, egy ideje már a Dior egyik nagykövete. A trendek iránti érzékenysége a saját öltözködésére úgyszintén kiterjed, Natalie minden alkalommal látványos szerelésben lép a nyilvánosság elé.

Natalie Portman kedvence a dögös miniruha

Natalie Portman törékeny testalkattal rendelkezik. Keskeny a csípője, alacsony, bizonyos fazonok könnyedén összenyomhatják vagy előnytelenül formálhatják alakját. Fontos, hogy a kiválasztott ruhadarabok igazodjanak a vonalaihoz, hangsúlyozzák a derekát, kiemeljék a lábait. Natalie öltözködésében éppen ezért gyakran jelenik meg egy bizonyos fazon. A színésznő imádja a miniruhákat, melyeket elegánsan, visszafogottan visel.

Kedveli a formálisabb megjelenést, ezért sokszor választ blézert, pelerint. Természetesen a kosztümök sem maradhatnak ki a ruhatárából. Ezt a retró, nyolcvanas évek ihlette kreációt nagyon sikkesen viseli, a rövid szoknya és a zárt blézer párosítása igazán letisztult, nőies kisugárzást eredményez.

 

 

A klasszikus miniruhák nagy kedvencei, a kiegészítőkkel pedig az elsőre kicsit sokat mutató ruhadarabokat is letisztultabbá tudja tenni. Ebben az esetben az anyag ráncolása és a szoknya kialakítása garantálják az elegáns összképet. A virágkoszorú pedig csak hab a tortán.

 

Sokszor a kivágott, rövid ruhát egy színben passzoló blézerrel bolondítja meg. A monokróm szett eleganciát, letisztultságot sugároz.

 

A feltűnőbb, csillogó darabokat sem hanyagolja, bár ebben az esetben is ügyel az egyensúlyra. A flitteres ruha szabása egyszerű, a felső rész trükkösen zárt, így a rövid szoknya sem kelt túlzó hatást.

 

Kiemelt kép: Jon Kopaloff / Getty Images. 

Képek a cikkben: Franco Origlia, Neil Mockford, Amy Sussman, Tommaso Boddi, Alberto E. Rodriguez / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés