Naomi Campbell most megmutatta, milyen a lenyűgöző francia stílus. A gyönyörű szupermodell remekül fest a H&M legújabb kampányfotóin, a párizsi sikk elképesztően jól áll neki. A csinos őszi darabok roppant különlegessé és divatossá varázsolják a megjelenést, miközben kicsit sem kell túlbonyolítani az öltözéket ahhoz, hogy valóban passzoljon a szezon, valamint az aktuális trendek elvárásaihoz.

hirdetés

Naomi Campbell és a francia stílus a tökéletes páros

Naomi Campbell imádja az egyszerű alapdarabokat, miközben a nőies, elegáns öltözködés híve. Talán éppen ezért passzol hozzá annyira a H&M kampányfotóin megvalósított francia stílus, amely szimpla, mégis kifinomult holmikra építi varázserejét.

A gyönyörű szupermodell nem véletlenül vállalta el az együttműködést, gyakran szerzi be a H&M legújabb darabjait, a különleges kollaborációk során megvalósuló kollekcióból számtalan sikkes holmit őriz a szekrényében.

A legtöbb kampányban, ahol Naomi Campbell neve felmerül, a dögös, határozott kisugárzásának hangsúlyozása a cél. Ebben az esetben éppen az ellenkezője történt, a modell megmutatta kifinomult, nőies és visszafogott oldalát.

 

A gyönyörű selyeming, a finom anyagok és könnyed, őszi színek elképesztően sikkessé teszik a megjelenését. A francia nők mindig gondosan ügyelnek a részletekre, a ruhák mintája, a kelmék puhasága rendkívüli erővel bír. A koncepció részeként nem tolták túl a sminket, nem használtak erőteljes, feltűnő színeket Naomi arcán. Ez a letisztult, természetes külső remekül passzol a párizsi divatvilághoz, ráadásul így egyértelműen a ruhákra került a fókusz.

Finomkötött cuccokban és kellemes őszi tónusokban nincs hiány a H&M legújabb kollekciójában. A repertoár olyan alapdarabokat tartalmaz, amelyek könnyedén kombinálhatók, egyszerűen beilleszthetők a hétköznapi öltözködési szokásokba. Akár az irodai szettek részeként, akár lazább napokon éppúgy bevethetők ezek a stílusos holmik, a márka minden egyes darabbal igyekezett megteremteni a francia sikk letisztult vonalát.

 

A klasszikus ruhadarabok az idei toplistavezető kockás mintázattal jelennek meg, de az őszi sárgás, barnás árnyalatok éppúgy feldobják a megjelenést. A meleg tónusok rendkívül kellemes hatást keltenek a komor, borongós napokon, és kifejezetten jól összeboronálhatók egymással.

A kampány ráadásul nem csupán a remek ruhák miatt izgalmas és egyedi. Az elképzelt párizsi hely, a Brasserie Hennes különleges, mesebeli világot teremt a kollekciónak, amit Naomi Campbell jelenléte még inkább emlékezetessé varázsol.

 

Kiemelt kép: Pascal Le Segretain/Getty Images.

Cikkfotók: H&M.

  • Megosztás:
hirdetés