Megcsömörlött a fehérneműreklámoktól a gyönyörű, kétgyermekes modell, ám a falatnyi miniszoknya nincs ellenére. Formás lábait most cipőkampányhoz kölcsönözte.

hirdetés

Húszévnyi közös munka után, Adriana Lima tavaly könnyes búcsút vett a Victoria’s Secrettől, sejtelmes nyilatkozataiból pedig azt lehetett kiolvasni, hogy bár a fehérneműkampányok picit háttérbe szorulnak nála, nem áll le a modellkedéssel, egyszerűen csak más vizekre evez. Az ezerarcú brazil modell továbbra is sok felkéréssel büszkélkedhet, újabban a brazil cipőmárka, a Schutz arcaként láthatjuk.

Adriana Lima a tavaszi szandálkollekció fényes, és neonszínű darabjait népszerűsíti, méghozzá nem is akárhogyan, hiszen zsebkendőnyi miniszoknyákban kelt feltűnést. Az agyonretusált képek láttán nehéz eldönteni, hogy a valódi modellt látjuk, vagy csak a szobormását, hiszen Lima azon kevés modellek egyike, akiről viaszbábut mintáztak a New York-i Madame Tussauds panoptikum számára. Természetesen a hús-vér szupermodell néz vissza ránk a fotókról, aki csúcsformáját nem a Photoshopnak, inkább az aktív életmódjának, és a rengeteg edzésnek köszönheti.

 

Adriana Lima egyébként nem a külsőségek rabja, hiszen smink, retusálás, és filterek nélkül is szívesen mutatkozik az Instagramon, és bizony tagadhatatlan, hogy az efféle körítéseket mellőzve is gyönyörű.

A viaszos hatást leszámítva, a Schutz tavaszi kampánya jól esik a szemnek: a fotókon a legvidámabb színek tobzódnak, és a legnőiesebb tavaszi szandálok vonulnak fel. Ugyan nehéz a lábbelikre figyelni, de érdemes, mert új trendjegyekkel kecsegtetnek: teret kapnak a kilencvenes évekre hajazó neonszínek és a fémes csillogású megoldások, valamint a törpe- és tűsarkú, bokapántos fazonok.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images.

Kampányfotók: Schutz.

  • Megosztás:
hirdetés