Naomi Campbell egy kombinészerű ruhában jelent meg tavaly decemberben a brit Vogue Forces for Change vacsoráján, de nem ez volt az egyetlen tekintetrabló darab, amit manapság viselt, hiszen a feltűnő szettek cseppet sem állnak távol a modell stílusától.

hirdetés

Az 52 éves szupermodell láthatóan elemében van, kampányokban szerepel, divateseményeken és aktivistákat megszólaltató rendezvényeken vesz részt, szinte mindenhol felbukkan.

Már jó ideje áttért az egészséges életmódra, amitől szinte kivirult, bőven letagadhatna egy tízest a korából. A stílusán keresztül is lemérhető, hogy sokkal felszabadultabb, mint korábban, bár a pályája kezdetén sem vetette meg a dögösebb ruhadarabokat, újabban kiforrottabb az ízlése, és tudatosabban válogatja meg a csinos fazonokat.

Ami a botrányokat illeti, Naomi Campbell meglehetősen lenyugodott a korral, az öltözködés terén azonban gyakran okoz meglepetést, hiszen a feltűnő szettek szerelmese.

Szexi, feltűnő szettek Naomi Campbell repertoárjából

Naomi Campbell önmagában is feltűnő jelenség hosszú lábaival, karcsú, sportos alakjával, ennek ellenére nem hiányoznak stílusának eszköztárából a merész, olykor meglehetősen dögös szettek.

Még decemberben vett részt a brit Vogue Londonban megrendezett vacsoráján, ami a jogokért felszólaló, változásokat szorgalmazó kiadvány, a Forces for Change szellemiségében zajlott.

 

A szupermodell egy lenge öltözéket választott az eseményre, amivel igencsak felhívta magára a figyelmet. Tulajdonképpen csak egy tollas válldísz, valamint egy hosszú, átlátszó szoknyarátét különböztette meg a ruhát a csipkés kombinétól. Szintén tavaly decemberben a The Fashion Awards vörös szőnyegén is megjelent Naomi Campbell, méghozzá tetőtől talpig ezüstben.

A sziporkázó estélyit a Maison Valentino kreatív igazgatója, Pierpaolo Piccioli tervezte a szupermodell számára. Ugyanezen a rendezvényen megvillantott egy másik különleges ruhát, amikor II. Erzsébet királynő emléke előtt tisztelgett a színpadon. Egy fekete, műszőrme bundához hasonló kreációban lépett az emelvényre. A Red Sea Nemzetközi Filmfesztiválon egy tollas, köldökig kivágott ruhakölteményben mutatkozott, ami türkiz színével és merész fazonjával egyaránt feltűnést keltett.

Kiemelt képek: David M. Benett/Hoda Davaine/Dave Benett/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés