Céline Dion egyre merészebb az öltözködés terén, szívesen kísérletezik különleges, vagy extrém fazonokkal. Ám felszabadultsága nem csak a divatban, hanem a fotózások alkalmával is erőteljesen megmutatkozik. Az énekesnő 52 évesen is bátran megmutatja vonalait, nemrég például egy híres aranyszínű body-ban állt a kamerák elé, amely teljesen kirajzolja alakját, így nem sokat bíz a képzeletre.

hirdetés

Bár Céline Dion korábban sem vetette meg a feltűnően csillogó, testre szabott színpadi öltözékeket, többnyire a klasszikus eleganciát részesítette előnyben. Néha elsütött egy-egy különleges darabot a koncertjein, a mindennapokban azonban visszafogottság jellemezte öltözékét. Néhány éve viszont erős stílusváltáson esett át, azóta pedig sorozatos meglepetésben részesíti rajongóit, már ami a megjelenését illeti.

Az énekesnő ugyan sosem veti el a sulykot, sokkal lazább és merészebb lett a korral, ami gyakran a vele készített magazinfotókon is megmutatkozik. Az elmúlt néhány évben számos olyan összeállításban szerepelt, amely szexi couture ruhákkal fektetett hangsúlyt karcsú, törékeny alakjára. A színpadi és a hétköznapi megjelenését egyaránt feltupírozta kicsit, és igazán jól áll neki ez a vagány, életvidám, dögös stílus, ami azt tükrözi a világ felé, hogy rátalált önmagára.

Céline Dion csillogó páncélbody-ban: vékonyabb, mint valaha

A különleges, addiktív parfümjeiről is híres francia divattervező, Thierry Mugler egyik ikonikus darabját öltötte magára az énekesnő. Az aranyszínű, ékkövekkel díszített, páncélszerű body egy vintage kreáció, amely Mugler 1995-ös őszi-téli haute couture kollekciójából való.

Különlegessége, hogy a német szupermodell, Nadja Auermann viselte először a kifutón, de felbukkant Beyoncé 2009-es videoklipjében is, amely a Sweet Dreams című dalához készült, tavaly pedig Irina Shayk pózolt benne a Glamour Italia magazin címlapján. Valószínűleg nem ugyanaz a modell jár kézről-kézre, hanem több méret készült belőle.

Céline Dion most egy szexi fotózás erejéig öltötte magára az aranyfényben pompázó páncélt, ami nem sokat takar alakjából. Az énekesnő irtó jól fest 52 évesen, de azért a képeken észrevehető, hogy bejátszik egy kis Photoshop, legalábbis a werkfotókkal összehasonlítva, történtek néminemű utómunkálatok.

Kiemelt kép: Samir Hussein/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés