Kaia Gerber már biztosan nagyon unja, hogy mindig az édesanyjához hasonlítják, de nem igazán töri magát, hogy ez ne így legyen, hiszen – ha nem is tudatosan – legtöbbször a mozdulataiban és a pillantásában is felfedezhető Cindy Crawford.

Bár nem szándékosan, Kaia Gerber gyakran az édesanyja fiatalkori útját járja a modellszakmában. Sokszor kapott már olyan munkát, amelyben a stáb kicsit rájátszott az anya-lánya közti hasonlóságra, ő pedig akaratlanul is hozta a Cindy Crawford féle figurát. Nőies mozdulataiban, bájos arcvonásaiban valóban felfedezhető minden, amit a szupermodell anyjától örökölt.

Kaia Gerber gyönyörű, diszkréten csillogó sminkekben szerepel a YSL Beauty Station kampányában.

Kaia Gerber zsenge 17 éves kora ellenére máris profi a szakmában, és talán pont az erősen nőies kisugárzásának tudható be, hogy jóval idősebbnek néz ki, mint a korosztálya. A YSL arcaként egy benzinkúton pózol a fiatal szépség, és nem tehetünk róla, rögtön Cindy Crawford ugrott be nekünk, amikor 1992-ben egy benzinkúton mutatta be a világ legdögösebb kólakortyolós jelenetét.

Bár a két reklámfilm témája teljesen más, egyformán szexis képsorok születtek. Kaia Gerber az YSL Beauty Station kampányában látható, napfényben csillogó sminkben, egyszerű fehér pólóban, farmerban és bőrdzsekiben. Tom Pecheaux gyönyörű sminket alkotott a YSL dekorkozmetikai termékeivel, Kaia Gerber pedig jól hozza a magabiztos kaliforniai lány szerepét.

 

Az említett kólareklámban pedig, Cindy Crawford szintén egy vagány autóból száll ki a benzinkúton, majd minden báját bevetve, előkap egy dobozos kólát az automatából, és hanyagul felpattintja.

 

Ez a kampányfilm sokak emlékezetébe beégett, vajon így lesz ez Kaia Gerber benzinkutas jelenetével is?

Kiemelt kép: Samir Hussein/Getty Images.

Cikkfotók: YSL Beauty Station kampány.

  • Megosztás:
hirdetés