Salma Hayek szeptember 2-án ünnepelte 53. születésnapját, de az ő esetében valahogy nehéz megemészteni ezeket a számokat. Legújabb fotói ellentmondanak az időnek.

A mexikói színésznő valahogy megállította az időt a feje felett, de a titkát nem könnyű megfejteni. Bár a testmozgás kamaszkora óta fontos része az életének, és az étkezésére is odafigyel, nem sorolja magát a maximalistán egészségtudatos sztárok közé.

Néhány évvel ezelőtt a New York Times újságnak megdöbbentő információt adott ki az arcápolási rituáléjáról, miszerint, a reggeli arcmosást ő inkább hanyagolja. Nem azért, mert lusta hozzá, egyszerűen csak nem hisz benne, és amennyire csak teheti, mai napig a nagymamája egyszerű szépségtanácsait követi. Valószínűleg, kevesen érik be ennyivel, ha ránéznek, hiszen Salma Hayek csúcsformában van, ám nőies idomait látva az is egyértelmű, hogy sokat szakított a génlottón.

Salma Hayek ilyen dögös bikiniben

Érthető, hogy Salma Hayek büszkén felvállalja korát, és tőle valahogy az sem tűnik ripacskodásnak, ha bikinibombát robbant az Instagramon. Születésnapja előtt egy igazán vadító fotóval köszöntötte saját magát, mellyel nyugtázta, hogy igen, eljött az idő, betölti az 53-at, majd hozzáfűzte egy képzeletbeli vállrándítással: Na, és?

Kevesen tudják, hogy a színésznő nincs 160 centiméter, így még jobban oda kell figyelnie az alakjára, ő azonban még filmszerepek kedvéért sem volt hajlandó soha önsanyargató diétához folyamodni, inkább az egészséges táplálkozás híve.

Salma Hayek Instagram profiljából az is kiderül, hogy imádja a víz közelségét, sokat tartózkodik a tengerparton, és ilyenkor abszolút a természetesség híve.

A dús idomokkal megáldott színésznő retusálás és filterek nélkül is remekül néz ki, de nemcsak az alakja, az életszemlélete éppúgy irigylésre méltó, hiszen ahelyett, hogy az évek múlásán keseregne, a pozitív dolgokra koncentrál, és kívülre úgy tűnik, hogy minden életszakaszban megleli az élet örömeit.

Kiemelt kép: Frazer Harrison/Getty Images.

 

  • Megosztás:
hirdetés