Monica Bellucci 18 éves lánya, Deva Cassel egy ideje már kacérkodik a modellkedéssel. A fiatal lány számára az első a tanulás, így korábban elég ritkán láthattunk róla profi magazinfotókat. Tavaly az édesanyjával együtt szerepelt az Vogue Italia címlapján, most pedig a török kiadás borítóján láthatjuk.

hirdetés

Monica Bellucci lánya egy ideje már felbukkan különféle magazinokban, divatkampányokban. Az 58 éves színésznő pályája annak idején modellkedéssel indult, csak később vált belőle ünnepelt színésznő. Monica az olasz filmművészetben az eszményi, érzéki nőt testesíti meg, sokan még mindig ezzel a karakterrel azonosítják.

Monica lánya, Deva örökölte édesanyja vonásait, a hajszínük nagyon hasonló. A fiatal tehetség ennek ellenére teljesen önálló indivídum, Monica mindig is arra törekedett a neveltetése során, hogy egyedül hozza meg döntéseit, illetve szabadon bontogassa a szárnyait. Hamar felfedezték a divatmárkák, még tinédzser volt, amikor először szerepelt divatmagazinban. Évek óta a Dolce & Gabbana egyik reklámarca, most pedig a török Vogue címlapján tündököl.

Monica Bellucci lánya retró dívaként ragyog

Deva már sok magazinban szerepelt, a fotózások tematikáját mindig megpróbálták a korához igazítani. Sokszor meghagyták az eredeti frizuráját, és láthatóan nem szerették volna minden áron kiemelni a nőies vonalait, csinos alakját. A legtöbb felvételen a játékos énjére került a fókusz, olyan ruhadarabokat viselt, melyek kihangsúlyozták a fiatal lányok kreatív, alkalmanként bizonytalan, mégis határozott életfelfogását.

A török Vogue fotóin már egy fiatal manökent láthatunk, aki határozott, és tisztában van az adottságaival. Deva a fotózás kedvéért átalakult, fiatal, népszerű dívát varázsoltak belőle. A sminkjét és a frizuráját a hatvanas évek stílusában komponálták meg. Miközben az ékszereknek köszönhetően megcsillan az art deco látványos világa.

Az egyik képen hangsúlyos, fekete szemhéjtussal emelték ki a tekintetét, míg a másikon az ajkaira került a fókusz. A ruhája úgyszintén a hatvanas éveket idézi, az átlatszó rétegek csupán sejtetnek, mégsem hat bennük túl soknak merésznek a fiatal manöken.

Deva a felvételeken Cartier ékszereket visel, Monica Bellucci egy ideje már a reklámarca az ékszermárkának. A fiatal manökent úgyszintén láthattuk már a luxuskiegészítőkben. A drága, sokszor hangsúlyos ékszerek nem hatnak furcsán, inkább megfűszerezik a képet.

A török Vogue számára készült fotósorozat igazán izgalmas divatanyag, és jól szemlélteti, hogy Deva mennyit változott az elmúlt időszakban. Szinte a szemünk előtt vált bájos tinédzserből, sikkes fiatal nővé. Arseny Jablev készítette a felvételeket a manökenről.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli, Daniel Pier/NurPhoto/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés