Monica Bellucci kortalan szépség, aki egyre gyönyörűbb, nőiesebb és vonzóbb a korral. Az 57 éves olasz színésznő a divatmárkák egyik kedvenc reklámarca, hiszen lehengerlő személyisége, kifinomult stílusérzéke a róla készült képeken keresztül is érződik.

hirdetés

Monica Bellucci sokak számára az eszményi nőt testesíti meg. Sosem kell erőlködnie, hogy jól nézzen ki, sugárzik belőle a kifinomult elegancia. Szó szerint bármiben jól néz ki, még a sokszor komor hangulatú ruhadarabokat is úgy tudja viselni, mint senki más. Fiatal kora óta modellkedik, a divat, mondhatni, a vérében van, ezért még manapság is a divatfotósok, luxusmárkák egyik nagy kedvence.

A színésznő több nagy márkával dolgozik együtt évek óta. Állandó reklámarca a Dolce & Gabbanának, láthattunk már parfümreklámban, legutóbb pedig az olasz divatház csinos retiküljeit népszerűsítette. Kifinomult stílusérzéke még a divatfotókon keresztül is érződik, hiszen a körítést mindig Monica Bellucci érzéki nőiességéhez igazítják.

Monica Bellucci csodás ékszereket reklámoz

Egyszerű eleganciája szinte adja magát az ékszerreklámokhoz is. Monica Bellucci most a Cartier különleges darabjait népszerűsíti. A színésznőt nem először láthatjuk az luxusmárka méregdrága kiegészítőiben.

A legújabb képeken egy krokodil nyakéket visel. A nem mindennapi formatervezésű darab 1975-ben jelent meg először a márka kínálatában, elsőként María Félix mexikói színésznő jelent meg benne a vörös szőnyegen. Az évek során jó párszor változtattak már a kialakításon, az anyagokon. Monica Belluccit többször láthattuk már ebben a darabban.

A feltűnő ékszerhez egy letisztult szabású, fekete estélyit visel. A kreáció remekül áll neki, illik a visszafogott, nőies stílusához. A fotókon a nyaklánc lenne a lényeg, a reflektorfényt mégis a színésznő lopja el.

Monica már több reklámkampányban szerepelt, nem olyan rég a márka állandó darabjait népszerűsítette. Ezek a kiegészítők afféle vintage csecsebecsék, ezért az adott kor stílusában fotózták a színésznőt. A különleges fotósorozat az időtállóságra helyezte a hangsúlyt, ehhez jobb kampányarcot nem is találhattak volna. Hiszen Monica Bellucci kortalan stílusa minden évtizedben megállja a helyét.

A karácsonyi kampányban Monica mellett feltűnik Lily Collins, Willow Smith és Maisie Williams is. Bár a fiatal hírességek remekül festenek a felvételeken, a show-t mégis az olasz díva lopja el.

Bár gyakran visel drága ékszereket egy-egy jeles eseményen, a színésznő nem a karátok alapján ítéli meg a nyakékek, karkötők és egyéb csecsebecsék értékét. A Vogue-nak adott interjújában arról mesélt, hogy a gyémántok szépségét is felülmúlják azok a darabok, melyekhez érzelmileg kötődik. A legkedvesebb számára például egy gránátköves gyűrű, amit még a nagymamájától kapott. Az ékszer kiválasztásakor pedig a belső sugallatra hagyatkozik, néha egy személyes pillanat vonzza valamely kreációhoz.

Kiemelt kép: Stefano Guidi / Getty Images.  

  • Megosztás:
hirdetés