Vigyázat, Monica Bellucci elragadó lánya, Deva Cassel megérkezett a divat világába, és szépségével mindent tarol! A 16 éves hölgyemény tavaly a Dolce & Gabbana parfümreklámjában bukkant fel, azóta pedig a francia és az olasz Elle magazin is készített már vele néhány igazán profi képsorozatot. Most ismét egy francia divatanyagban láthatjuk őt, a fotókat elnézve pedig, nem tartjuk kizártnak, hogy hamarosan a legnépszerűbb modellek között fogják emlegetni a nevét.

hirdetés

Deva Cassel még csak kóstolgatja a divatszakmát, de a tehetsége és a ragyogó szépsége már most kiemeli őt a kezdő modellek táborából. Bár egészen más karakter, mint a színésznő édesanyja, benne is megvan az a femme fatale vonás, amitől ellenállhatatlan a kisugárzása. Ám, míg Monica Bellucci vonzerejét többek között a titokzatossága is táplálja, a lánya derűs, játékos bájával, fesztelen természetével és ártatlan tekintetével ragadja meg az ember figyelmét. A hasonlóság kettejük között azonban mindenképp szembetűnő.

A francia Elle magazin tavaly októberben is megjelentett egy fotósorozatot a fiatal lányról, melynek képein jóval érettebbnek, nőiesebbnek tűnt a koránál. Monica Bellucci jóval korábban, 2020 januárjában szerepelt a kiadvány címlapján.

Deva esetében tavaly kicsit a Bellucci-imidzsre ment rá a kreatív csapat, akik olaszos dívát rittyentettek a hamvas hölgyeményből. Gyönyörűek a divatfotók, de most sokkal szimpatikusabb irányba vitték el az új magazinképek stílushangulatát.

Monica Bellucci lánya tehetséges modell: Deva Cassel lopja a figyelmet!

Monica Bellucci és Vincent Cassel 14 évig tartó házasságából két lánygyermek született. Deva, az idősebb testvér, 2004 szeptemberében látta meg a napvilágot, míg Léonie, a húga, még csak tízéves. Csakúgy, mint édesanyja, Deva korán belecsöppent a modellkedésbe, de szigorú szülői felügyelet mellett vállal fotózásokat, sőt, édesanyja az Instagram-profiljával is képben van.

A fiatal lány egyelőre a kamaszok átlagos életét éli, nem hagyja félbe az iskolát, és nem vállalja a magántanuló szerepét, ezért a modellszakma csak amolyan részidős elfoglaltság számára. Ez bőven megmagyarázza, hogy miért nem lett hirtelen felkapott sztár, hiszen minden adottsága megvan ahhoz, hogy helyet kapjon a legnagyobb modellek között, mint amilyenek a Hadid-testvérek.

Szerintünk, még többre hivatott, de nyilván még nagyon fiatal ahhoz, hogy rögtön a mély vízbe csobbanjon, és nem árt, ha az iskola szerepel nála a prioritások élén, hiszen még bőven lesz ideje és lehetősége a modellkarrierjét építgetni.

A francia Elle magazin februári számában olyan fotók jelentek meg Deva Casselről, amelyek abszolút szinkronban vannak az életkorával. A fiatalkorú lányokban már ott próbálgatja szárnyait a csábító nő, de ugyanúgy még a gyermeki bájt is magukban hordozzák.

Néhány szexi fotó is készült az Ermanno Scervino csipkés estélyi ruhájában, a Salvatore Ferragamo kötött kreációjában, valamint a Valentino kis mini dresszében, de a többi beállítás a fiatal modell játékos stílusát hangsúlyozza.

A papuccsal kombinált, nyitott hátú Fendi-ruha tényleg megvillantja a kamaszos vagányságot, a Moschino zsákfazonú, galléros darabját bemutató képen pedig szándékosan egy esetlen ifjú hölgy szerepében tetszeleg a modell. Ez a fajta kettősség a teljes divatanyagot áthatja, amitől csak még izgalmasabb a fotósorozat.

A Prada esőkabátos szettjében egy ábrándos karakter rajzolódik ki előttünk, a Sportmax body-jában és pulóverében pedig olyannak láthatjuk a fiatal modellt, amilyen valójában, hiszen az rögtön szembetűnő, milyen természetesen mozog a kamera előtt, mindenféle modorosság és erőltetettség nélkül.

Nem vitás, hogy roppant sokoldalú a hölgy, és ragyogó szépsége mindenkit magával ragad, ezért a divatvilág óriási karriert jósol számára. Ám simán dönthet úgy, hogy másvalamibe vágja a fejszéjét, hiszen még csak kóstolgatja az önmegvalósítást. Édesanyja is azt szorgalmazza, hogy egyelőre mérje fel a modellszakmát, mennyire érzi jól magát benne, de hagyjon időt magának arra, hogy mást éppúgy kipróbálhasson. Csak így dönthet majd a szíve szerint, ha eljön az ideje.

Kiemelt kép: Jacopo Raule/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés