A gyönyörű olasz színésznő nem szabatta át az arcát és a testét, hogy konzerválja szépségét, legújabb fotóin mégis évtizedeket letagadhatna a korából.

Pályafutása során szépségideálok jöttek-mentek, ám Monica Bellucci dús kebleivel és kerekded csípőjével mindig is a valódi nőt testesítette meg, még akkor is, amikor Hollywoodban mindenki a nullás méret megszállottja volt. Bár a mai Instagram-trendek újra a nőies homokóraformát népszerűsítik, Monica Bellucci minden erőlködés nélkül, mellőzve a fenék- és mellimplantátumokat tartja tökéletes alakját.

Igaz, amikor 2015-ben a legidősebb Bond-szépségként jelent meg a filmvásznon a 007 Spectre – A Fantom visszatér című filmben, sokan sejtettek botox kezeléseket az akkor ötvenéves színésznő elragadóan üde, fiatalos megjelenése mögött. Monica Bellucci azonban több vele készült interjúban is megerősítette, hogy nem fél a ráncosodástól és az öregedéstől, így, pusztán a fiatalodás kedvéért sohasem vállalna plasztikai beavatkozásokat, ahogy eddig sem tette.

Az olasz színésznő idén tölti be 54. életévét, ám a francia Elle magazin júliusi 6-i címlapján simán egy harmincas nőnek saccolnánk. A Photoshop-munka ugyan nem letagadható, de szerencsére nem farigcsáltak merev viaszbabát a színésznőből.

Egyébként Bellucci valóban nem izgul a ráncai miatt, és igaza is van, hiszen a vörös szőnyeges bevonulásait és filmes alakításait ismerve, olyan méltóságteljes, nőies kisugárzással rendelkezik, amely teljesen lényegtelenné teszi, hogy hány szarkaláb gyűrődik a szeme sarkában – egyszerűen nem lehet elvitatni tőle, mennyire bombasztikusan néz ki.

  • Megosztás:
hirdetés