Lily-Rose Depp nagy adagot kapott édesanyja, Vanessa Paradis szépségéből, de valami mást is örökölt a francia származású énekesnőtől.

Úgy tartják, hogy a francia nők nagyon értenek a durcás arckifejezéshez, de ez egyben a szexepiljük is, amivel megőrjítik a férfiakat. Bár jó kedélyűek, és a mosolyhoz is értenek a mendemondák szerint, a kissé unott, kissé hűvös pillantást mesterfokon űzik, ettől olyan titokzatosak és kiismerhetetlenek.

Bár Lily-Rose Depp cseppet sem szomorú, sőt, vidám teremtés hírében áll, az ausztrál Vogue fotózásán egyetlen mosolyt sem sütött el. A modellként és színésznőként egyaránt tevékenykedő Depp lány már most nagyon tudja, hogy mitől döglik a légy, és úgy tűnik, hogy genetikailag bele van kódolva a francia szexepil.

 

A Vogue Australia februári kiadásában a Chanel ruháit népszerűsíti a 19 éves modell. A stylist, Christine Centenera igyekezett megragadni a francia stílust, ami most nagyon divatos szerte a világban, hiszen külön trendvonal indult útjára a francia nők öltözködése és ízlése alapján. Az úgynevezett french girl divatirányzat tavaly és idén is nagyon elterjedt. A képeket Giampaolo Sgura készítette.

Kiemelt kép: Bertrand Rindoff Petroff/Getty Images.

Képgaléria képei: Giampaolo Sgura/Vogue Australia.

  • Megosztás:
hirdetés