Bella Hadid gyakran azzal vonja magára a figyelmet, hogy meghökkentő vagy alig takaró összeállításokat visel. Most a Chaos magazin új számában, ismételten szinte semmi sem takarja a testét.

hirdetés

Bella Hadid ismét alig visel ruhát

A Chaos Sixtynine egy posztermagazin, ami minden évben tematikus kiadással jelentkezik. Szétszedhető, így a benne található képek valóban poszterként funkcionálnak. Az elmúlt években többek között volt Disney kiadás, most pedig a Chanel a téma. Olyan modellek szerepelnek benne, mint Kendall Jenner, Gigi Hadid, és természetesen Bella Hadid.

A Hadid testvérek a legfelkapottabb modelleknek számítanak, és nem rendeznek bemutatót nélkülük, ezért ebből a kiadványból sem hiányozhatnak. Bár Gigiről is eléggé merész képek készültek, Bellának sikerült túlszárnyalnia a nővérét, hiszen a Chanel kiegészítők, amelyeket ruha gyanánt visel, alig takarják a testét.

A kiadvány több címlappal jelent meg, így Bella is a borítón pózol a falatnyi Chanel bikiniben és labdával a kezében.

Az egyik legtöbbet mutató kép egyértelműen ez, itt csak egy esernyő takarja, a másik képen, pedig már annyi sem.

A Vittoria Ceretti modellel készült közös képeken egyikük sem visel felsőt, csupán egy-egy Chanel szoknyát. Eléggé merész lett a végeredmény, de a modellt nem zavarja, hiszen a fotókat büszkén osztotta meg az Instagramon.

Nyitókép: Victor Boyko / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés