Az 54 éves olasz színésznőnek nem kell nagyon erőlködnie, hogy jól nézzen ki, valószínűleg egy kenderzsákba tekerve is csinosan mutatna. Azért ő ennél többet tesz a megjelenéséért, és nem veti meg a nőies eleganciát.

Monica Bellucci stílusáról méltatlanul kevés szó esik, hiszen általában az alakjáról, kortalan megjelenéséről, valamint színészi alakításairól tesznek említést a magazinok. Pedig – lévén, hogy olasz születésű – vérében van a divat, és kifinomult stílusérzékkel rendelkezik.

Igaz, bárhol jelenik meg, nem célja, hogy kinézetével túlharsogja a merészebbnél merészebb ruhakölteményekben parádézó, önjelölt dívákat, mégsem marad észrevétlen nőies idomaival, tökéletes, homokóra alakjával és természetes kisugárzásával.

Ő az eszményi nő megtestesítője, aki visszafogott öltözékben is feltűnően buja, ám olykor szűk ruhaszabásokkal is rásegít érzéki külsejére. Stílusa elegáns, nőies és drámai, de cseppet sem színpadias. Kedveli az egyszerű fazonokat és a sötét színeket, mégsem lehet rásütni, hogy unalmasan öltözködik. Ilyen egy klasszikus nő ruhatára, aki tisztában van azzal, hogy mi áll jól neki!

  • Megosztás:
hirdetés