Sadie Frost és Jude Law lánya csodaszép nővé cseperedett, mondhatni, nem volt kérdéses, hogy előbb vagy utóbb szemet vet rá a divatvilág. Iris Law feltűnően hasonlít édesapjára, de nem csak emiatt vonzza a figyelmet.

hirdetés

Miközben Kaia Gerber felfelé ívelő modellkarrierjével volt elfoglalva a világ, Iris Law szinte észrevétlenül hódította meg magának a divatszakmát. 16 évesen már a Burberry Beauty kampányarca volt, de a Miu Miu és a Fendi sem várt sokat, hogy lecsapjon rá.

Idén tavasszal a Fendi Peekaboo táskáját népszerűsíti a fiatal modell, ennek kapcsán egy kisfilmet is készített vele a márka, amiben úgy fest, mint egy menő influenszer. Bevallása szerint, ez a szerep egyáltalán nem áll távol tőle, hiszen gyerekkora óta imádja a divatot, és csodálja azt a kreativitást, ami ennek az egésznek a mozgatórugója.

Iris Law szeret öltözködni: stílusa merész és nőies

Jude Law legidősebb lánya nem csak szépségével kelt feltűnést. Divat iránti szeretetét valószínűleg édesanyjától örökölte, aki színésznőként és divattervezőként egyaránt tevékenykedik.

Fiatal kora ellenére Iris Law igencsak magabiztosan állítja össze szettjeit, melyek olykor finoman nőiesek, máskor pedig merészen dögösek. Jó érzékkel keveri a retró és modern trendjegyeket, és a színek-minták társításától sem jön zavarba.

 

Kiemelt képek: David M. Benett/Dave Benett, Jim Dyson/Redferns/Getty Images.

Képgaléria képei: Getty Images.

  • Megosztás: