A Bridgerton család színésznője, Nicola Coughlan remek stílusérzékkel öltözködik, legutóbb merész, mégis ízléses darabot választott, egy karcsúsított latexruhába bújt. Pontosan tudja, hogy mi áll jól neki.

hirdetés

Már mindenki A Bridgerton család harmadik évadát várja, ám a népszerű sorozat színészei addig sem hagyják magukra a rajongókat, hiszen számos exkluzív eseményen jelennek meg. A sorozat most új szerelmi szálra összpontosít, ha minden igaz, a Penelopét alakító Nicola Coughlan kerül majd a középpontba.

A színésznő most nagy port kavart az interneten, legutóbbi ruhaválasztásával mindenkit levett a lábáról. Tetőtől talpig latexbe bújt a vörös szőnyegen, a csodás Christopher Kane kreáció látványosan hangsúlyozta Nicola nőies alakját. A sorozatban egy 18 éves lányt alakít, így a merész, dögös megjelenés első pillantásra egy kis ambivalenciát kelt az emberben, a tökéletes alakítás láttán könnyű elfelejteni, hogy a színésznő a valóságban 36 éves.

 

Nem csupán a szériában kapott karaktere az oka annak, hogy nehéz elhinni valós életkorát. Bájos vonásai cseppet sem árulkodnak arról, hogy már a negyven felé közelít, ruhaválasztásaival pedig minden alkalommal igyekszik fókuszba helyezni nőiességét. Pontosan tudja, hogy milyen fazonok állnak jól neki, előnyösen hangsúlyozza formás idomait.

Ez a ruha remek példa arra, hogy nem feltétlenül kell mély dekoltázs vagy magasan sliccelt, sokat mutató fazon ahhoz, hogy igazán dögös és lenyűgöző legyen az összhatás. Egy jól eltalált fazon vagy anyag bőven elegendő ahhoz, hogy másnap mindenki a gyönyörű kreációról beszéljen, ahogy most Nicola esetében is történt.

 A Bridgerton család Penelopéja sikkes nő a való életben: Nicola Coughlan sokat fogyott

A Bridgerton család a 19. századi Angliában játszódik, a jelmezek pedig hűen tükrözik az akkori sikket. A fűzők és alakkiemelő fazonok bámulatosan nőiessé formálják a sziluettet. A sorozatban Nicola Coughlan mindig csicsás, nőies darabokba bújik, ám a való életben egészen más a stílusa.

Stylistja, Aimée Croysdill minden alkalommal lenyűgöző ruhákat választ neki, a színésznő számára pedig az a fontos, hogy jól érezze magát az adott darabban. Átlag alatti termettel rendelkezik, ám 155 centiméteres magassága cseppet sem hátráltatja, ha öltözködésről van szó. Gyakran választ alaknyújtó, karcsúsított fazonokat, amelyek remekül hangsúlyozzák Nicola nőies idomait. A színésznő már tavaly is rendszeresen edzett, aminek hamar meglett az eredménye. Dereka, csípője egyaránt kesekenyebb lett, amit az öltözékeivel is szeret előtérbe helyezni.

A legutóbbi latexkreációban szintén ez volt a pláne. A derékszabás került a fókuszba, a lágy esésű szoknyarész pedig optikailag megnyújtotta a színésznő sziluettjét. A stylist egy platformtalpú cipőt választott a dögös darabhoz, ami cseppet sem szokatlan, ugyanis a menő magas sarkú fazon igencsak gyakran tűnik fel Nicola ruhatárában.

Az ír származású színésznő számára egyértelműen a népszerű Netflix-sorozat hozta el a világhírnevet, ám a stílusát elnézve, hamarosan a legjobban öltözött hírességek listáján is ott találja magát.

Kiemelt kép: Joseph Okpako/WireImage/Getty Images.

Cikkfotók: Joseph Okpako/WireImage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés