Jenna Ortega lett az Adidas új kampányarca, a színésznőt korábban nemigen láthattuk ilyen sportos, lezser összeállításokban. Nagyon jól áll neki a lazaság!

hirdetés

Jenna Ortega stílusa rendkívül merész és egyedi, a feltűnő, különleges kreációktól sem jön zavarba. Az elmúlt időszakban a Wednesday című sorozatban alakított karaktere, Wednesday Addams gót megjelenése inspirálta az öltözködését, ám a színésznő ezúttal egészen más irányt vett, sportos darabokban pózolt a kamerának. Az ifjú tehetség az Adidas kampányarcaként tündököl, a márka a 2023-as tavaszi-nyári kollekciót népszerűsíti vele.

Jenna Ortega az Adidas új kampányarca

A legtöbb rajongó azt mondaná, hogy Jenna Ortegától semmi sem váratlan, ha divatról van szó. Már mindenki megszokta, hogy akár tetőtől talpig pinkben és strasszokban is bátran megjelenik a vörös szőnyegen, de a halott menyasszony jelmezt is óriási magabiztossággal viseli. A színésznő most mégis meglepte a közönséget, ugyanis sportos, lezser darabokba bújt az Adidas kedvéért. Korábban nemigen láttuk hasonlóan laza összeállításokban, így a kampány valóban az újdonság erejével robbant be a köztudatba.

Mint kiderült, Jenna Ortega hatalmas futballrajongó, ráadásul már gyerekkora óta viseli a márka darabjait. Rendszerint választ magának Adidas edzőcipőt és pólókat, így a feladat abszolút nem áll távol tőle. A modellkedés éppen olyan jól áll neki, mint a lezser ruhadarabok. Az ifjú színésznő ismét egy új oldalát mutatta meg a rajongóinak, tehetségére és szépségére valószínűleg több márka is felfigyel majd.

Jenna Ortega szerint fontos, hogy mindenki megmutathassa a különböző oldalait és szenvedélyeit, éppen ezért örült a felkérésnek és izgatottan várja a közös munkát. A színésznő valóban sokoldalú tehetség, és ahogy a kampányfotókon látható, a divatban is bátran kísérletezik, egymástól egészen eltérő stílusokat éppúgy szeret kipróbálni.

A lezser darabok viseléséhez nem kell profi sportolónak lenni

Az Adidas Instagram-oldalán közzétett fotó alatt többen feltették a kérdést, hogy Jenna Ortega mit sportol, mitől válik ő hiteles reklámarccá? A kommentelők egy része rávilágított arra a tényre, hogy nem csak az viselhet lezser, sportos ruházatot, aki valamilyen sportágban jeleskedik. A márkák nem kizárólag azért gyártanak kényelmes, lezser holmikat, hogy az edzéseken legyen mit viselni. A sportos megjelenés éppen olyan stílusirányzat, mint a nőies, a retró, a gótikus, vagy éppen az elegáns. Sőt, egyszerre akár több ízlésvilág találkozhat és érvényesülhet a szettekben.

A melegítőnadrág, a kényelmes edzőcipő és a meleg kapucnis pulcsi viselése abszolút független a sportoktól. Ráadásul az ismert márkák, mint például az Adidas, a Puma vagy a Nike egyaránt ráálltak arra, hogy olyan lezser darabokat dobjanak piacra, amelyek könnyedén helytállnak az utcai divatban is. A megújult dizájn sikkes és stílusos repertoárt teremtett. A kényelmes, mégis ízléses és csinos sziluettel megálmodott holmikat bárhol bármikor be lehet vetni.

Manapság ráadásul a különböző stílusok vegyítése hihetetlenül tarol az utcai divatban. Az edzőcipő bátran összeboronálható szoknyával vagy elegáns kosztümszettel, a lezser darabok szuperül mutatnak a kifinomult ruhák mellett. A stílus és az ízlés az egyedi, egyéni elképzeléseken múlik. Sokszor nem feltétlenül kötődik ahhoz, hogy ki mivel foglalkozik, vagy épp milyen sportot űz a szabadidejében. Jenna Ortega éppen ezért hiteles reklámarc. Alapvetően merész, különleges darabokban láthatják a rajongók, ám most bebizonyította, hogy a sportos összeállításokat éppen olyan vonzerővel és nőiességgel tudja viselni.

Kiemelt kép: Vivien Killilea/Getty Images for IMDb/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés