A világos, natúr árnyalatokat felvonultató trend a nőies, klasszikus stílus kedvelőit szólítja meg elegáns könnyedségével. Az alábbi tippek minden korosztály számára hasznosak lehetnek.

A bézs irányzat az idei divat csúcstrendje, mellyel nem lehet hibázni. Ha a monokróm öltözékedhez a semleges púderárnyalatok és a fehér tónusok skálájáról választod ki az alapszíneket, a kifinomult összhatás nem marad el, de miért is érnéd be ennyivel. A finomra hangolt megjelenésedet sokkal izgalmasabbá teheted a fazonok és a stílusok játékával.

Bár a bézs alapvetően a biztonsági játékosok színe, hiszen minden alkalomhoz jól passzol, és semlegessége révén, bárhogy alakítható a hangulata, azért nem feltétlenül unalmas. Érdemes megtapasztalni, kinek melyik árnyalata áll jól, mert önmagában sápasztó hatással bírhat, de fehérrel és aranyszínű kiegészítőkkel kombinálva, rendkívül élénkíti bőrtónust.

A natúr púderszínek mindenki számára előnyösek, csupán trükkösen kell kombinálni őket: a sötétebb verziók kerülhetnek a test alsó felére, a világosabbak pedig az arc közelébe. A fehér és nude tónusokkal megalapozott öltözék szépen kiemeli a bőr napbarnított színét, és intenzívebbé varázsolja az aranyló szőke hajat, különösen fémes csillogású kiegészítőkkel kombinálva.

Mutatjuk, milyen divatos fazonokkal variáld a monokróm szettedet, hogy ne legyen túl sok, de kevésnek se érezd. A videóból remek ötleteket leshetsz el, hogy élénk színek nélkül is stílusos és változatos legyen a megjelenésed!

Ha a bézs és fehér színkombinációt túlságosan visszafogottnak érzed, bátran kísérletezz korallpiros, narancssárga, és vízkék kiegészítőkkel.

 

Kiemelt kép: Jeremy Moeller/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés