A francia színésznő már évek óta kitűnik lehengerlő stílusával, amiben keverednek a laza és az elegáns elemek. Jól tudja, hogy mi áll neki a legjobban, így sohasem szokott hibázni. A 45 éves Marion Cotillard mondhatni, a hanyag elegancia megtestesítője, ráadásul elképesztően bájos, így nem meglepő, hogy számos divatház felkérte kampányarcnak.

hirdetés

Marion Cotillard nevét egy évtizeddel ezelőtt ismerte meg a világ, amikor Èdith Piafot keltette életre a róla szóló filmben. Tehetségének köszönhetően a színésznő szinte azonnal a figyelem középpontjába került.

Ám nemcsak színészi képességei miatt cikkeznek róla az újságok, hiszen a megjelenése is mindig kifogástalan. Ez nyilván nagyban köszönhető a mögötte álló stylist-csapatnak is, ám Marion kiválóan tudja viselni a kiválasztott darabokat. Valódi francia nő, akinek stílusában egyensúlyban vannak a lezser és elegáns stílusjegyek, nem mellesleg, irtó jól néz ki.

Marion Cotillard tökéletesen hozza a franciák lezser eleganciáját

Természetesen a luxusmárkák is hamar felfigyeltek Marion hanyag eleganciájára, hiszen éveken keresztül volt a Dior kampányarca. Több terméket is népszerűsített, ám legtöbbször a Diana hercegnőről elnevezett: Lady Dior táska reklámanyagaiban jelent meg.

Most egy másik nagy múltú francia divatház kampányában szerepel: ő lett az új arca a Chanel ikonikusnak számító No. 5 nevű parfümjének. A színésznő tökéletesen hozza a valódi franciás sikket, ami nem esik nehezére, hiszen a vérében van.

A képeken talpig Chanelben pózol, és az aranyszínű ruha nagyszerűen passzol a stílusához. A sminket és a frizurát nem bonyolították túl, mondhatni, franciásan sikkes lett. Az új reklámfilmben a 45 éves színésznő a tánctudását szintén megcsillogtatja.

Ám nemcsak a Chanel parfümjéhez készültek képek Marion Cottilardról, hiszen a Chopard márkával közösen tervezett egy ékszerkollekciót, amelyhez szintén őt fotózták. A svájci brand új kampányában a színésznő a negyvenes évek filmsztárjait idézi meg a megjelenésével, természetesen modernebb kiadásban.

 

Kiemelt kép: Oleg Nikishin / Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés