Naomi Osaka és a Victoria’s Secret visszafogott és nőies kollekciót dobott piacra. A világhírű teniszcsillag ragyog a fotókon.

hirdetés

Míg korábban leginkább modellek vettek részt a különböző kampányfotózásokon, egyre jellemzőbb, hogy a márkák színésznőkkel, énekesnőkkel, sőt, sportolókkal népszerűsítik a legújabb kollekciójukat. A szakmák között kialakult egy bizonyos szintű átjárhatóság, ennek köszönhetően a divatvilág abszolút színesebbé és izgalmasabbá vált.

A rajongók egészen új oldalát ismerhetik meg a hírességeknek, Naomi Osaka ráadásul nem csupán a kampányfotókon szerepel, a tervezési folyamatból éppúgy kivette a részét. A Victoria’s Secrettel közösen megálmodott darabok éppen olyan bájosak és finoman visszafogottak, mint ő maga.

 

Naomi Osaka és a Victoria’s Secret finom darabokkal rukkolt elő

A cél az volt, hogy a hálóruhák és fehérneműk nyugalmat, békét és boldogságot képviseljenek. A teniszcsillag és a neves fehérneműmárka ezt az anyagokkal, a lenge, könnyed szabásokkal és a finom pasztellárnyalatokkal szerette volt elérni. A kollekció darabjai egészen különlegesek, mégsem tolakodóak. A márványszerű mintázat elképesztően megbolondítja az összhatást. Első ránézésre úgy tűnik, mintha a naplemente színeivel megfestett felhők borítanák a pizsamát és a köntöst.

Naomi Osaka szeretné felhívni a figyelmet az énidő fontosságára, a kollekció is abszolút ezt a könnyed szeretetet árasztja magából. Mindenkinek szüksége van arra, hogy megálljon egy pillanatra és „átölelje magát”. Amellett, hogy a repertoár darabjai fontos üzenetet közvetítenek, elképesztően stílusosak is. A vonalvezetés és az anyaghasználat remekül kombinálja a nőiesség és a praktikum részleteit.

 

Azt sem lehet figyelmen kívül hagyni, hogy Naomi Osaka a lehető legtermészetesebben pózolt a kamerák előtt. A teniszező játszi könnyedséggel, finom bájjal mutatja meg a modern, csinos kollekció darabjait. Noha már 2021 óta a Louis Vuitton arca, tehát a divat világa nem áll távol tőle, most mégiscsak fehérneműben és hálóruhában kellett mutatkoznia, ami valljuk be, nem feltétlenül megszokott egy világhírű sportolónő számára.

Naomi azonban könnyedén vette a fotózást, az őszinte pillanatokat pedig remekül át tudta adni a kampányban. A Vogue-nak tett nyilatkozatában elmondta, hogy úgy gondolja, akkor a legsebezhetőbb az ember, amikor alszik. Éppen ezért számára rendkívül fontos, hogy jól érezze magát a bőrében, és kényelmes hálóruhát viseljen.

Részben azért is szeretett volna együttműködni a márkával, mert boldog gyermekkori emlékek fűzik a Victoria’s Secrethez. Melegséggel gondol azokra a pillanatokra, amikor az édesanyjával betértek az üzletbe, ő pedig minden testpermetet magára fújt. Valószínűleg még számára is hihetetlen belegondolni abba, hogy most, 25 évesen közös kollekciót dobott a piacra az egyik legnépszerűbb fehérneműcéggel.

 

Reméljük, hogy a négyszeres Grand Slam-győztes még sok alkalommal tűnik fel a divat mezején, természetes kisugárzása üdítő színfoltja a szakmának.

Kiemelt kép: Graham Denholm/Getty Images.

Cikkfotók: Brad Ogbonna/Victoria’s Secret.

  • Megosztás:
hirdetés