Mariah Carey ismert dala szinte minden karácsonykor felcsendül a fa díszítésénél, vagy épp az ünnepi vacsoránál. Az All I Want For Christmas Is You az egyik legnépszerűbb slágerré vált, az énekesnő nem véletlenül lett a karácsony királynője. A ragyogó hangulathoz nem csak egyedi, fantasztikus hangjával járul hozzá, öltözékei szintén magas szintre emelik az ünnep fényét. Imádja a feltűnő, különleges holmikat, tőle még a legextrémebb összeállítások sem hatnak túlzásnak. Mariah Carey a csillogó ruhák istennője, rendszerint káprázatos szettekbe bújik.

hirdetés

Mariah Carey a csillogó ruhák rajongója

A karácsonyi, valamint a partidivat alapelemei a csillogó, ragyogó ruhadarabok. Ilyenkor még azok számára is belefér egy-két csillámos, flitteres holmi, akik az év során nem különösebben viselnek feltűnő cuccokat. A családi vacsorára sokan hosszasan készülődnek, ugyanis a csinos, különleges összeállítások elképesztően feldobják az ünnepi hangulatot.

Mariah Carey neve mindenki számára ismert, a szezonban pedig különösen sokszor emlegetik az énekesnőt. Az All I Want For Christmas Is You című száma a legnépszerűbb karácsonyi slágerré nőtte ki magát, gyakorlatilag mire elérkezik a fadíszítés és az ünnepi főzőcskézés ideje, már a csapból is ez folyik. A legendás hangú énekesnő egyértelműen a karácsony királynője, ám nem csupán a fülbemászó nóta miatt. Imádja a csillogó, feltűnő ruhadarabokat, nem finomkodik a különleges elemekkel.

A galériában összegyűjtöttük Mariah legextrább, legragyogóbb szettjeit, amelyeket a színpadon viselt. Csillogásból soha nincs hiány, ahogy a díszletekkel sem óvatoskodik. Ezek a fotók garantáltan megkoronázzák az ünnepi hangulatot!

 

Mariah Carey nem csupán a csillogást tartja szem előtt, noha ez az első részlet, amit kapásból észrevesz az ember lánya, ha az énekesnő felbukkan a színpadon. A ruhák fazonjával szintén mesterien trükközik, elképesztően nőies és csinos darabokat választ. Nem takargatja dekoltázsát, sokszor egy hajszál választja el a túlzó, már-már kihívó megjelenéstől, mégsem esik át a ló túloldalára.

A ruhák szabása rendszerint kiemeli az énekesnő nőies alakját. Imádja a sellőfazonú kreációkat, a legtöbb darab hangsúlyozza karcsú derekát. Számtalan alkalommal finomítja a csillogást áttetsző, könnyed és légies anyagokkal, amitől különösen elegánssá válik a megjelenése. Imádja az arany, az ezüst és a piros tónusokat, amelyek remekül passzolnak a karácsonyi életérzéshez.

Néhány darab kifejezetten mesterkéltnek hathat, ám az énekesnő esetében cseppet sem zavaró a túlzott ragyogás. Mariah Carey stílusát abszolút a karácsony és az ünnepi hangulat határozza meg, különösen a színpadi megjelenések alkalmával. Talán más énekesnő esetén nehezebben befogadhatónak tűnnének ezek a kreációk, ám ő zseniálisan tudja viselni őket.

Kiemelt kép: Amy Sussman/FilmMagic/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés