Ahogy közeleg a karácsony, az All I Want For Christmas Is You feltűnés nélkül mászik bele a fülünkbe, s akaratlanul is ezt a dalt dúdoljuk. Már-már hihetetlenül hangzik, hogy az ikonikus sláger 1994-ben jelent meg, azaz lassan harminc éve uralja az ünnepi zenelistákat. Mariah Carey szinte semmit nem változott a dal kiadása óta, most pedig fantasztikus fotók készültek róla. Az énekesnő mit sem veszített nőies bájából az évek során.

hirdetés

Az ünnepi időszak minden évben másként telik. Van, hogy szakadó hóesésben érkezik a karácsony, de előfordul, hogy enyhe, szinte őszi időjárás kíséri az ünnepeket. Egyesek évről évre változtatják a díszeket a fán, miközben a karácsonyi partiszettek szintén mindig átalakulnak. Egyetlen dolog azonban nem változik, az ikonikus karácsonyi dal mindenhol ott van, ha akarjuk, ha nem. Amint eljön a december, az All I Want For Christmas Is You visszatér a zenelisták élére, gyakorlatilag még a csapból is Mariah Carey slágere folyik.

Az énekesnő 1994-ben vált világszerte ismertté, és azóta sem tűnt el a reflektorfényből, legalábbis az ünnepi időszakban mindig előtérbe kerül. A sajtó nem csupán a klasszikus dal miatt említi, változatlan, lenyűgöző megjelenésével éppúgy felhívja magára a figyelmet. Noha lassacskán harminc év telt el a karácsonyi muzsika megjelenése óta, Mariah Carey szinte semmit nem változott. Nem véletlen, hogy idén a W Magazine címlapjára került. A lap érdekes interjút készített vele, de a mellékelt fotók is legalább annyira izgalmasak.

Mariah Carey újra címlapon szerepel: bámulatos fotók készültek róla

Az énekesnő egyszerűen nem öregszik

Mariah Carey mit sem változott az elmúlt években, habár igencsak sokat tesz azért, hogy megőrizze nőies, csodás megjelenését. Az ünnepek dívája a tudatos szépségápolás híve, múlhatatlan szépségét részben egyértelműen ennek köszönheti. Habár meglehet, hogy a lenyűgöző külsőt nem csak önerőből érte el, az 53 éves énekesnő abszolút megőrizte eredeti vonásait, ráadásul a különböző kezelések önmagukban kevesek lennének ahhoz, hogy valaki ilyen remek formában legyen cirka harminc év után is.

Mariah Carey 1996-ban. Kép: Michel Linssen/Redferns/Getty Images.

 

Most, az ünnepek közeledtével a W Magazine címlapján szerepel, a lap izgalmas interjút készített vele, miközben Ethan James Green mesés fotósorozatot lőtt az énekesnőről. A koncepció kissé szokatlan, ugyanis Mariah Careyt legtöbbször Mikulás-jelmezben vagy csillogó, már-már túlságosan is vibráló szettekben látják a rajongók. A stylist, Sara Moonves azonban egy finomabb, mégis sikkes repertoárt dobott össze a magazinfotózáshoz. Noha a magasan sliccelt szoknyafazon és a combvillantás nem hiányozhat a képekről, Mariah most inkább visszafogott dívaként tündököl.

Kép: Ethan James Green/W Magazine.

 

Az énekesnő kifejezetten háklis a korára, nem szívesen beszél a kényes adatról. A megjelenése abszolút azt tükrözi, hogy szeretne örök fiatal maradni. Tény, hogy nem sok fotó szivárog ki róla különféle filterek, applikációk és retusálás nélkül, és a sminkkel sem fukarkodik, a videófelvételeken nagyjából ugyanazt a csúcsformáját hozza, mint amit a hosszú évek során megszokhattunk tőle.

A plasztikát, valamint a botoxkezeléseket bizony-bizony csúnyán túl lehet tolni, nem egy híresség van, aki átesett a ló túloldalára, azonban ő láthatóan igyekszik megőrizni eredeti arcvonásait. Habár azt is fontos megemlíteni, hogy soha nem beszélt arról, hogy átesett-e bármilyen művi átalakításon, így továbbra is rejtély, hogy az orvosok profizmusa, vagy a tökéletes genetika és a gondos szépségápolás eredménye a kifogástalan megjelenése.

Képek: Ethan James Green/W Magazine.

 

A rajongók számára abszolút ő a karácsony királynője

Habár a rajongók az ikonikus dal miatt ráhúzták a karácsony királynője címet, az elmúlt időszakban éppen arról szóltak a hírek, hogy Mariah Carey hivatalosan nem kaphatja meg a címet, miután az erről szóló védjegy iránti kérelmét elutasították. Az eseményekről többek között a BBC számolt be. Ennek ellenére a jelző nem áll távol az igazságtól, mivel az énekesnő abszolút uralja ilyenkor az ünnepi slágerlistákat, ráadásul imádja a karácsonyt.

A W Magazine riporterének beszélt arról, hogy milyen fontos számára ez az időszak. Gyermekként boldogtalan, szomorú karácsonyai voltak, ám már akkor is igyekezett meglátni a jót mindenben. Habár a karácsonyi dal ötlete nem az övé volt, a lemezcég dobta be, már az első perctől kezdve nem zárkózott el tőle, hiszen a gyerekkori emlékek ellenére szereti az ünnepeket.

Képek: Ethan James Green/W Magazine.

 

Mariah Carey annak idején remekül hozta a farmersortos, lazán dögös nőt, amire a mostani címlap is utal. A lezser stílus láthatóan még most sem áll távol tőle, ám a rajongók inkább csilivili ruhákban szokták látni. A fellépéseken nem aprózza el a dolgokat, sokat ad a látványra és a körítésre, magas szinten hozza a ragyogást és a flancot, ám tőle még ez sem hat túlzásnak.

Ezeken a fotókon inkább letisztult, egyszerű szerelésekben látható. Valami Mariah Carey-s hangulat mégis minden képen jelentkezik, a kiegészítőknek köszönhetően a sorozat abszolút tükrözi az énekesnő személyiségét. Egyszerűen fantasztikusan fest, s noha minden bizonnyal kapott némi retust, valamint a smink is rátesz egy lapáttal a vonások kiemelésére, az eredmény mégis természetesnek hat.

Képek: Ethan James Green/W Magazine.

 

Idén tehát nem csupán az All I Want For Christmas Is You feledhetetlen, klasszikus dallama, de Mariah Carey is magára vonzza a figyelmet, ugyanis a róla készült fotók egyértelműen az énekesnő soha nem múló szépségét bizonyítják. A fotózásról készült háttérvideó különösen bájossá teszi az anyagot.

Kiemelt kép: NBC/NBCU Photo Bank via Getty Images/Getty Images.

Cikkfotók: Michel Linssen/Redferns/Getty Images/Ethan James Green/W Magazine.

Forrás: W Magazine.

  • Megosztás:
hirdetés