Madonna lánya egyre otthonosabban mozog a divat világában. Mindig is vonzották a művészetek, a tánc például régóta szívügye, ám a modellszakmában is szépen egyengeti a karrierjét. Lourdes számos márkának dolgozott már, a divat kapcsán általában lázadó énjét is kibontakoztathatja. Csakúgy, mint az édesanyja, ő sem jön zavarba olyan dolgoktól, ami másoknál esetleg kiveri a biztosítékot. A szőrös hónalj abszolút természetes számára, ezért a Calvin Klein fehérneműreklámja kedvéért sem ragadott borotvát.

hirdetés

Lourdes Leon számára már tinédzserkorától kezdve fontos a divat. Szinte még gyerek volt, amikor közös ruhakollekciót indított el az édesanyjával, Material Girl néven. Akkoriban nem modellkedett, így nem ő volt a családi brand arca, ám számos sajtóeseményen részt vett, melyet a cég szervezett, ezért csakhamar ott találta magát a reflektorfényben.

Évekkel később csöppent bele igazán a modellek világába, de sohasem akarta mások elvárása szerint formálni a testét, kizárólag önmagának kíván megfelelni. Bár különc megjelenésével és lázadó személyiségével kilóg az átlagos manökenek sorából, ez nem gátolja meg abban, hogy roppant kapós és sikeres legyen a szakmában.

Többször volt már a Miu Miu és a Stella McCartney reklámarca, illetve tavaly a Marc Jacobs egyik parfümjét népszerűsítette. Bár Louders láthatóan nem építette annyira tudatosan a modellkarrierjét, mint mondjuk Kaia Gerber, a nagy márkák mégis felfigyeltek a karizmatikus egyéniségére.

Lourdes Madonnához hasonlóan kifejezetten lázadó személyiség, ami a kinézetében is megnyilvánul. Sosem szeretett volna megfelelni az elvárásoknak, ez a felszabadult öltözködésében éppúgy megmutatkozik. Szereti a merész ruhafazonokat, az sem zavarja, ha kivillannak bájai, ám legtöbbször nem a mélyen dekoltált kreációkkal vonja magára a figyelmet.

Madonna lánya nem akar megfelelni: a szőrös hónalj nála nem téma

Lourdes nem egyszer nyilatkozta már, hogy a szőrös hónalj számára abszolút természetes, miért is kellene nagy ügyet csinálni belőle, amikor ez éppúgy a testéhez tartozik. Ha ahhoz szottyan kedve, leborotválja, de simán megjelenik például a vörös szőnyegen is a karja alól kikandikáló szőrpamaccsal.

Rá általában inkább az a jellemző, hogy nem ő alakítja magát a kampányfotózáshoz, hanem a vele hirdető márka idomul  az ő szabadszellemű lényéhez. Nem egyszer villantotta már meg szőrös hónalját egy-egy divatfotón. Sokan úgy vélik, csak a polgárpukkasztás kedvéért viseli a pamacsokat, de egész egyszerűen ő így tartja természetesnek a kinézetét.

 

Édesanyja szintén többször mutatkozott már borotválatlan hónaljjal, így érthető, hogy a lánya sem botránkozik meg ezen. Lourdes nem csinál belőle nagy ügyet, úgy gondolja, hogy a szőr az emberi test része, ezért akkor sem történik semmi, ha épp nincs kedve leborotválni.

A Calvin Klein és a Palace gördeszkás ruhamárka közös kollekcióját is szőrös hónaljjal reklámozza. A háttér és a körítés is roppant egyszerű, nem a tökéletességen van a hangsúly, Madonna lánya szinte azt üzeni tekintetével: ne másokhoz mérd a megjelenésed, hanem kívül-belül légy önmagad. Ezt persze már csak mi képzeljük hozzá a képekhez, melyek a belső szabadságot hirdetik.

Lourdes egyszerű pamutfehérneműket visel, ez a stílus nagyszerűen passzol hozzá, hiszen a hétköznapokban inkább a laza stílust kedveli. Rajta kívül Precious Lee és Adwoa Aboah is szerepel a kampányban. A képeken különböző testalkatú nők szerepelnek, akik egyéniséggel, erős kisugárzással bírnak. Egyikőjük sem akar egyfajta szépségideálnak megfelelni, önállóan gondolkodnak a testükről és a megjelenésükről. Mind különböző karakterek, ám egyvalamiben megegyeznek: nem másokhoz mérik önmagukat.

Ám a legnagyobb meglepetést egyértelműen a Dinasztia egykori sztárja, Joan Collins okozta, aki ragyogó dívaként jelenik meg a reklámfelvételen. A videó további sztárparádéval kecsegtet!

A háttér és a modellek megjelenése is roppant hétköznapi, amivel arra helyezi a figyelmet a két márka, hogy kényelmes, mindennapi darabokat alkottak, melyek nem kívánnak különleges alkalmakat. A felvételeket Alasdair McLellan készítette.

 

Kiemelt kép: Kevin Mazur/MG21 / Getty Images. 

  • Megosztás:
hirdetés