Beyoncé új kollekciója ismét igencsak ütősre sikerült, az Ivy Park és az Adidas együttműködése még mindig töretlenül szárnyal. A csinos énekesnő most sem bízta a véletlenre a kampányfotókat, sztárcsemetékkel népszerűsíti a márka legújabb darabjait.

hirdetés

 

Sokan úgy gondolják, hogy a sztárok gyermekeinek egyenes és sima út vezet a siker felé, hiszen szüleik népszerűségének köszönhetően hamar elismeri szépségüket vagy tehetségüket a szakma.

Ám, ez nem minden esetben ennyire egyszerű, hiszen a fiatalabb generáció sokszor cipeli magával a szülőktől kapott zsákot, aminek a súlya legtöbbször nem kicsi. Bele sem merünk gondolni, hogy Reese Witherspoon lánya hányszor hallotta már azt a mondatot, hogy „Nagyon hasonlítasz édesanyádra.” Nos, valóban kísérteties a hasonlóság, Ava Phillippe olyan, mintha a színésznőt látnánk huszonéves korában.

 

Sztárcsemetéket verbuvált össze Beyoncé új kollekciójának reklámozására

Azt már megszokhatták a rajongók, hogy Beyoncé márkájának reklámanyagai rendszerint ötletesek. Néha kifejezetten szexi, vadító képekkel mutatja be az új kollekciót, míg máskor tündéri gyerekek fotóival kápráztatja el az Ivy Park követőit.

Az új kollekciója, amely az Ivy Park és az Adidas együttműködésén alapszik, kockás és tyúklábmintás darabokban egyaránt bővelkedik. A kreációk csinosak, kiemelik a formás alakot, ahogy már ezt Beyoncétól megszokhatták a rajongók.

 

A kampányanyag most nem csak emiatt különleges, az énekesnő nagyon kreatív volt a tökéletes modellek kiválasztásánál, elismert sztárok gyerekeire esett a választása. Reese Witherspoon lánya, Ava Phillippe 22 éves, és láthatóan vérében van a modellkedés. bár szembetűnő, mennyire megidézi édesanyja vonásait, nem csak emiatt ragyogóak a róla készült felvételek.  Gyönyörű, üde jelenség, aki azonnal magába bolondítja a kamerát.

 

Nem ő az egyetlen, aki ismert szülők gyermekeként népszerűsíti a márka új kollekcióját. Reese Witherspoon fia, a 18 éves Deacon is szerepel a fotókon, de a tragikus körülmények között elhunyt kosárlabda-játékos, Kobe Bryant lánya úgyszintén részese a kampánynak.

Natalia Bryant 18 éves, és valódi dívaként jelenik meg a kamerák előtt, illetve a vörös szőnyegen. Nem először készültek róla divatfotók, a Teen Vogue-ban is szerepelt korábban. Ezekre a képekre minden bizonnyal felkapják a fejüket a legismertebb márkák, habár Natalia már otthonosan mozog a divat világában, miután az egyik legnagyobb modellügynökség szerződtette.

 

Beyoncé új kollekciója várhatóan hatalmas sikert arat majd a rajongók körében, pláne így, hogy nem csupán a ruhák lettek kimondottan vagányak, csinosak és nőiesek, hanem a kampányfotók ifjonc szereplői éppúgy kivételesek.

Kiemelt kép: weareivypark/Instagram.

  • Megosztás:
hirdetés