Ha nem is kiköpött mása, de sokak szerint Lily Collins nagyon hasonlít Audrey Hepburnre. Karcsú, törékeny testalkatával, dús szemöldökével, bájos arcvonásaival és stílusos öltözékeivel valóban a legendás hollywoodi színésznőre emlékeztet. Phil Collins lánya mindig kifogástalanul néz ki.

hirdetés

A színésznőként és modellként ismert Lily Collins megjelenésében sok minden adott, ami annak idején naggyá tette Audrey Hepburnt.

Már első ránézésre lerí róla, hogy jó stílusérzékkel van megáldva, eleganciája azonban nemcsak a küllemében, hanem a kellemében is megmutatkozik, amitől még vonzóbb. Finom vonásainak köszönhetően abszolút kortalan, meg nem mondanánk róla, hogy 31 éves.

Lily Collins elbűvölően stílusos

Dús szemöldökét és telt ajkait édesanyjától, Jill Tavelmantól, arcformáját azonban zenész édesapjától, Phil Collinstól örökölte a színésznő, ám, hogy a divatérzékét kinek köszönheti, azt nehéz megmondani. Megjelenésében jó arányban keverednek a modern és klasszikus stílusjegyek, amitől egyszerre friss, mégis időtálló az öltözéke.

A drámai, hangsúlyos ruhákat éppúgy kedveli, mint a visszafogott, letisztult szabásokat, és a feltűnő sziluettekkel sem nyúl félre. Bár látszólag foglalkoztatja a divat, sohasem másolja le egy az egyben az aktuális trendeket, inkább egyedi összhangra törekszik. Mutatjuk, mitől olyan sikkes Lily Collins!

 

Kiemelt kép: Axelle/Bauer-Griffin, Jon Kopaloff/FilmMagic/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés