A csipkés ruha igazán feldobja a szimpla hétköznapokat, nem csak elegáns eseményeken érdemes bevetni ezt a nőies, finom anyagot. Bár sokan tartanak tőle, hiszen egy hajszálon múlhat, hogy kihívó vagy közönséges hatást kelt-e a szett, a jó ízléssel összeállított kombinációk garantáltan lehengerlő megjelenést kölcsönöznek.

hirdetés

A csipke elképesztően különleges anyag, finoman adagolva roppant vonzóvá teszi a külsőt. A nőiesség megtestesítője lehet, ráadásul nem csak menyasszonyi ruhaként, a hétköznapi divatban éppúgy megállja a helyét. Manapság hatalmas divat az áttetsző, sejtelmes darabok viselete, ehhez tökéletes alapot adhat a csipke, ám ha valaki túltolja a szexi stílusjegyeket, máris kihívó és közönséges hatást kelt az összkép. Mindennek ellenére egyértelműen megállja a helyét a munkahelyen, lazább hétköznapokon is, hiszen rendkívül változatossá és egyedivé formálja az unalmas szetteket.

Csipkés díszítéssel a legunalmasabb ruha is extrává alakul

Bár nem árt óvatosan bánni vele, több oka is van annak, hogy a csipkés mintázat nem csupán a menyasszonyi ruhán mutat jól. Egy igazán nőies, különleges ruhatárba érdemes belecsempészni pár csinos darabot.

Hihetetlenül elegáns

Finoman adagolva roppant elegáns hatást kelt a csipke, így egy irodai szett részeként garantáltan megállja a helyét. Érdemes könnyed anyagú, egyszerű darabokkal párosítani a csipkés ruhákat, így az összkép kicsit sem hat túlzóan. A tökéletes business lookhoz nem árt figyelni az áttetsző részekre, ne mutasson túlzottan sokat a blúz, így az elegancia nem alakul közönséges magamutogatásba.

 

Elképesztően különleges

Manapság már kicsit sem probléma, ha kivillan a melltartó, sőt, mondhatjuk azt, hogy az utcai divatba simán belefér a fehérnemű-villantás. Abban az esetben azonban nem lesz kihívó a megjelenés, ha maga a ruhadarab különleges és egyedi szabással rendelkezik. Egy vékony blúzzal viselve még csak át sem üt egy ilyen felső, ám tény és való, hogy a kontrasztok miatt így mutat igazán az összkép.

 

Ultraszexi külsőt kölcsönöz

A csipke igazán szexi, nem véletlen, hogy a legtöbb fehérneműmárka rendszeresen díszíti a finom darabokat ezzel a különleges, nőies, sejtelmes anyaggal. Az áttetsző, csipkés blúzok és bodyk inkább tűnnek fehérneműnek, mintsem egy utcai viseletbe passzoló ruhadarabnak, manapság mégsem túlzás ezeket a sokat mutató verziókat viselni a szimpla hétköznapok során. Érdemes kifinomult, elegáns darabokkal párosítani, így az összeállítás szexi, franciás külsőt sugároz majd.

 

Kifinomult és nőies

A csipke a selyemmel karöltve vezeti a kifinomult anyagok toplistáját. A nőies külsőhöz sokszor nem szükséges az áttetsző, túlzó darabok viselése, elegendő, ha egy finoman díszített ruhadarab kerül az összeállításba. Ezek az apró, csipkés részletek elképesztően feldobják az unalmas darabokat.

 

Kiemelt kép: Edward Berthelot/Getty Images.

Cikk képei: Edward Berthelot/Getty Images.

  • Megosztás: