A Victoria’s Secret gyönyörű angyala tavaly nyáron jelentette be, hogy babát vár, idén februárban hozta világra második gyermekét. A Ralph Lauren tavaszi kampányában feltűnően lapos a hasa.

Februárban került publikálásra a Ralph Lauren 2019-es, tavaszi-nyári kampánya, nem sokkal azután, hogy megszületett Lily Aldridge második gyermeke. A Victoria’s Secret és a Sports Illustrated népszerű modellje már nem először képviseli a luxusmárkát, 2017 óta a reklámarca.

Azt gondoltuk, hogy a modell nagy hassal jelenik majd meg a Ralp Lauren legújabb kampányfotóin, hiszen elkészítésük után, nagyjából féléves átfutással teszik nyilvánossá a képeket, amikor már aktuálissá válnak.

Bár Lily Aldridge hasán az első pár hónapban csak alig lehetett észrevenni a várandósság tényét, szeptemberben, a New York-i divathét kifutóján már gömbölyödő pocakkal sétált végig a Brandon Maxwell bemutatóján. Valójában elképzelésünk sincs, hogy a Ralp Lauren tavaszi-nyári kollekcióját hirdető felvételeket mikor készítették el suttyomban, hiszen Lily Aldridge deszkalapos hassal pózol a fürdőruhákban.

Sokkal valószínűbb, hogy terhességének korai szakaszában kapták lencsevégre, és nem a szülést követően, hiszen a baba világra jötte után, alig egy hét leforgása alatt már nyilvánosságot kaptak a kampányfotók. Lily Aldridge nincs agyonszerkesztve a képeken, de azért bejátszik egy kis Photoshop. Ez az időzítés ügyes húzás volt a márka részéről, hiszen így még nagyobb figyelmet kapott az egyébként is sikeres kollekció.

 

A topmodell februárban fiúgyermekkel örvendeztette meg férjét, a Kings of Leon zenekar frontemberét. Lily Aldridge és Caleb Followill 2011-ben kötött házasságot, kislányuk egy évvel később született meg.

Az amerikai modell esőkabátban és laza, farmeres szettben is ragyog a Ralph Lauren fotóin, ám fürdőruhában egyenesen verhetetlen az alakja, akár várandós volt már, akár nem.

Kiemelt kép: Gary Gershoff/Wirelmage/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés