Letícia királyné elegáns ruhatárába a legújabb trendek is simán beleférnek. Zseniális érzékkel kombinálja az aktuális divat elemeit a kifinomult stílusrészletekkel.

hirdetés

Letícia királyné a friss trendek segítségével teszi izgalmassá nőies eleganciáját

Letícia királyné stílusa egyszerűen lehengerlő. Mindig pontosan tudja, hogy mivel érheti el a tökéletesen elegáns összhatást, miközben minden egyes alkalommal izgalmas újításokat csempész a megjelenésébe. Az előkelőségeknek számos részletre kell odafigyelnie a ruhák kiválasztásakor, ám a spanyol királyné remekül lavírozik a saját, személyes ízlésvilága és az elvárások között.

Az ember azt gondolná, hogy egy királyné megjelenésében nincs helye az izgalams részleteknek, hiszen kizárólag elegáns, kifinomult kosztümszettekben jelenhet meg. A szabályokat ugyan Letícia sem veszi semmisnek, ám igyekszik bebizonyítani, hogy a nőiesség, a divatos öltözék és a sikkes összhatás egyáltalán nem zárja ki egymást.

Az aktuális trendeket sem hagyja figyelmen kívül, abszolút követi a divat hullámzását és előszeretettel próbálja ki a merészebb stílusrészleteket is. A galériában mutatjuk, hogy mely trendek Letícia kedvencei a jelenlegi népszerűségi listáról.

 

Bátran alkalmazza a feltűnőbb színeket, persze csak a jóízlés határain belül. Soha nem tolja túl a merész árnyalatokat, ám még a vadító pirosat sem száműzi a ruhatárából, amely az elmúlt időszakban talán divatosabb, mint valaha. Ugyanez igaz a fémhatású, aranylóan csillogó holmikra, amelyek leginkább vagány szettekben kapnak helyet. Letícia királyné azonban remekül ötvözi a fémes kiegészítőket a sikkes eleganciával.

A kockás cuccokat szintén izgalmasan variálja a hétköznapibb öltözékeiben, a letisztult megjelenés ugyanis nem zárja ki a mintás ruhadarabok viselését. Arra mindig odafigyel, hogy ne tolja túl a motívumokat, ezáltal a szettek összhatása abszolút a kifinomult vonalon mozog.

A 2023-as divat elhozta a széles szárú nadrágok trendjét, amelyek 2024-ben szintén stabilan őrzik listavezető pozíciójukat. Letícia imádja a lezseren szabott nadrágokat, leginkább a nadrág anyagával éri el, hogy a szett ne veszítsen az eleganciájából. Az A vonalú, lágy esésű darabok nem csupán sikkes megjelenést kölcsönöznek, még alakformáló hatással is bírnak.

Kiemelt kép: Carlos Alvarez/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés