Letícia királyné szerint ez a magassarkú minden szettet nőiesebbé varázsol. A csinos kis sling fazon különleges, mégsem tolakodó vagy feltűnő.

hirdetés

Letícia királyné szerint ez a magassarkú a legcsinosabb

Letícia királyné igazi divatikon, stílusával mindenkit lehengerel. Bárhol jelenjen meg, minden alkalommal sikkes szettekben kapják lencsevégre, a legapróbb részletekig átgondolja, kidolgozza aktuális öltözékeit. Mindenre odafigyel, a ruha fazonjától kezdve a kiegészítőkön át egészen az árnyalatok összeboronálásáig.

Az előkelőségek általában szigorú szabályok szerint rendezik be személyes ruhatárukat, ugyanis az etikett bizony határozott keretek közé szorítja a lehetőségeiket. A spanyol királyné azonban tökéletes stílusérzékkel lavírozik az elegancia és a dögös nőiesség határvonalán, soha nem lő túl a célon, mégis elképesztően divatos. Simán bevállalja az ütős bőrszoknyát, ám azt pontosan tudja, hogy milyen kiegészítőkkel tud finomítani az összkép hangulatán.

A kedvenc magas sarkú cipője hatalmas trenddé nőtte ki magát, a sikkes sling fazon gyakorlatilag minden szettet divatossá és nőiessé varázsol. Nem tolakodó, nincs benne semmi extra, mégis különlegesebbé teszi a megjelenést.

 

Letícia számtalan alkalommal viselte már a csinos kis sarokvillantó magassarkút. Jóformán minden árnyalatban van neki egy darab ebből a fazonból, ezáltal a cipő mindig tökéletes kiegészítője az aktuális öltözékének. Összességében nem egy tolakodó darabról van szó, a sarokfazonnak köszönhetően azonban mégis van benne valami kis plusz, amitől más, mint egy átlagos lábbeli.

A magas sarkú cipők varázserejét valószínűleg senkinek nem kell bemutatni. Szépen nyújtják a lábakat, ennek köszönhetően optikailag karcsúbbnak tűnik a sziluett. Automatikusan javul a tartás a magasabb saroknak köszönhetően, így abszolút nőies, kecses hatást kelt a megjelenés. A sarokpántos fazon pedig olyannyira nem hétköznapi, hogy valóban kifinomult, remek stílusérzékről árulkodik.

Szoknyával és nadrággal egyaránt bátran összeboronálható, Letícia királyné leginkább a megosztó midi fazon mellé választja a csinos kis sling cipőket. A lábszárközépig érő szoknyarész sokakban kelt kételyeket, ám egy ilyen magassarkú mellett garantáltan nem tömöríti össze az alakot.

Kiemelt kép: Carlos Alvarez/Getty Images.

Galéria képei: Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés