Letícia királyné zseniális érzékkel válogat a legmenőbb divatszínek között, ráadásul mindig úgy trükközik, hogy a feltűnően színes szettek is elegánsan mutatnak rajta. Kiváló ízléssel rendelkezik, nagyon jó szeme van a divathoz.

hirdetés

Letícia királyné stílusa egyedülálló az előkelőségek között, ugyanis bátran követi az aktuális trendeket, miközben az etikettet sem hagyja figyelmen kívül. Remek érzékkel lavírozik az elegancia és a merész stílus mezsgyéjén, minden egyes szettje izgalmas és különleges, de soha nem lépi át a határokat.

Imádja a divatot, s úgy gondolja, hogy a sikkes, előkelő megjelenés nem csak visszafogott holmikkal érhető el. Gyakran veti be a legmenőbb divatszíneket, csodás szettekben mutatja meg a kedvenc árnyalatait. A spanyol királyné trükkje, hogy visszafogott alapszínekkel kombinálja a merészebb árnyalatokat, az összhatás így nem veszít az eleganciájából.

Letícia királyné zseniálisan válogat a divatszínek közül

Bordó

A bordó, illetve a burgundi hihetetlenül népszerűvé vált az elmúlt időszakban. Ha nem tudnánk, hogy a Pantone a Peach Fuzzt választotta az év színének, mi biztosan a bordós árnyalatra tippelnénk. Letícia királyné rajong a merész, ámde elegáns tónusért, magabiztosan viseli fontosabb események alkalmával is.

Ennél a szettnél ráadásul nem csupán a bordó divatszín markáns kisugárzása teszi különlegessé a szettet, a nadrág bőrhatású anyaga még inkább felturbózza az összképet. A fehér blúz és öv kombinációja derűs összhangot teremt, mert ellensúlyozza a bordó mélyebb tónusát, az eredmény önmagáért beszél.

Képek: Paolo Blocco/WireImage/Getty Images.

 

Élénk terrakotta

Az élénk terrakottaárnyalat abszolút magában hordozza a tavasz frissítő, életvidám jellemzőit. Tökéletes választás, ahhoz, hogy kitűnjön az ember a tömegből, ám mindezt túlzások nélkül valósítsa meg. Letícia királyné feketével kombinálta a látványos divatszínt, amitől elegáns és határozott lett az összhatás.

A királyné szettje egyedi, izgalmas és különleges, mégis, ha jobban megvizsgáljuk a részleteket, nincs benne semmi extra. Egy egyszerű fekete nadrág és magas sarkú cipő párosáról van szó, amit egyértelműen a színes blézer emel reflektorfénybe.

Képek: Borja B. Hojas/WireImage/Carlos Alvarez/Getty Images.

 

Barackos rózsaszín

Letícia királyné a feltűnő tónusok mellett a klasszikus, mostanában hihetetlenül divatos pasztellpalettát sem hagyja ki a ruhatárából. Ez a kicsit Peach Fuzzra, kicsit korallra, kicsit rózsaszínre hajazó kosztümszett tökéletesen hozza a tavaszi természet éledezésének, a virágok napsütötte árnyalatának hangulatát.

Abszolút nőies és letisztult, a fehér blúz pedig még tovább tudja fokozni a könnyed összhatást. Habár egy teljesen egyszerű kétrészes szettről van szó, a ruhadarabok színe miatt egyáltalán nem unalmas a királyné megjelenése.

Képek: Carlos Alvarez/Getty Images.

 

Levendula

A mesés levendula már évek óta ott virít a népszerűségi listák élén, még a neonos árnyalatok sem tudták lesöpörni a ranglista aljára. Nem meglepő, hogy Letícia királyné ruhatárában is ott lapul egy levendulalila kosztümszett, ami hihetetlenül bájos, mégis kellően elegáns és nőies megjelenés kölcsönöz neki.

Ez a visszafogott tónus tökéletesen passzol a tavaszi hangulathoz, egy csipkés felsővel romantikus és egyedi hatást kelt. Nem túlzó, nem feltűnő, mégis különlegesebbé varázsolja a mindennapi összeállításokat.

Képek: Carlos Alvarez/Getty Images.

 

Kiemelt kép: Carlos Alvarez/Getty Images.

Cikkfotók: Paolo Blocco/WireImage/Borja B. Hojas/WireImage/Carlos Alvarez/Getty Images.

  • Megosztás:
hirdetés