Heidi Klum lánya, Leni még roppant fiatal, ám már most a divatszakma egyik fiatal csillagának tartják. A 17 éves modellt a kifutó mellett a tervezés is érdekli, most az About You számára alkotott izgalmas, lezser darabokat.

hirdetés

Heidi Klum 48 évesen is az egyik legnépszerűbb manöken. A legendás szupermodell folyamatosan szerepel divatmagazinokban, és a reklámkampányokra sem mond nemet. Az utóbbi időben egyre többször dolgozik együtt a 17 éves lányával, Lenivel.

Leni Klum még csak ízlelgeti a modellkedést, de egyre több felkérést kap: pár hete együtt vettek részt a Dolce & Gabbana velencei divatbemutatóján, ahol ezüst ruháikkal mindenkit elkápráztattak. A bájos Leni édesanyjára hasonlít, elbűvölő mosolyával, szőke frizurájával igazán angyali jelenség.

Heidi Klum 17 éves lánya belekóstolt a ruhatervezésbe

Leni tavaly debütált modellként, akkor édesanyjával együtt szerepelt a német Vogue címlapján. Heidi mindig is óvta a gyermekei magánéletét, és szerette volna, ha a lánya maga dönthet a jövőjéről. Úgy tűnik, Helene is a divatszakmát választja, a modellkedés mellett a tervezés is érdekli.

A fiatal manöken az About You számára tervezett egy kapszulakollekciót, mely kényelmes, mindennapi darabokból áll. A gyűjtemény főként klasszikus sportos fazonokat sorakoztat fel, sok melegítőt, pufidzsekit és farmert kreált a márka számára.

 

Leni számára fontos volt, hogy olyan darabokat alkosson, amelyekben mindenki jól érzi magát. Nagyon büszke a kollekcióra, és reméli, hogy a kényelmes kreációk alapdarabokká válnak.

 

A kollekciót Leni személyes stílusa inspirálta. Bár a manöken az utóbbi időben gyakran visel csillogó estélyiket, rövid koktélruhákat, a hétköznapokban inkább az egyszerűséget kedveli.

 

Heidi Klum lánya gyakran ölt magára melegítőt, és az oversize fazonokat is imádja. Ezek a darabok a kapszulakollekcióban egyaránt felbukkannak.

 

A farmer úgyszintén kiemelt helyen szerepel a ruhatárában, ezért a repertoárban is megjelenik. Letisztult szabású dzsekit, illetve vagány, nosztalgikus kertésznadrágot is tervezett.

 

Leni igazán csodásan fest a képeken, nem visel sok sminket, de nincs is rá szüksége, csupán porcelánbőrére fektettek hangsúlyt némi natúr festékkel. A háttér is igazán letisztult, az egyszerű miliőtől pedig csak még hétköznapibbá válnak a ruhadarabok, hiszen ezek a lezser holmik tényleg bárki ruhatárába beilleszthetőek.

 

A képeket Rankin készítette az About You számára. A felvételeken Leni a kapszulakollekciói darabjait viseli.

 

Kiemelt kép: Daniele Venturelli / Getty Images. 

Képek a cikkben: FashionGoneRogue.com.

  • Megosztás: